Főoldal Divat, szépség Bőrápolás Julay Kozmetika: szépülj nyugodt környezetben Buda szívében!

Julay Kozmetika: szépülj nyugodt környezetben Buda szívében!

Egy jó kis kozmetikát keresel Budapesten? Szeretnél nyugodt, békés környezetben, természetes alapanyagokkal és módszerekkel szépülni? Ha igen, akkor érdemes tovább olvasnod, mert a Julay Kozmetika lehet a számodra megfelelő választás!

julay_kozmetika_2

Létezik Buda egyik kis utcájában egy apró ékszerdoboz, mely tárt karokkal vár minden szépülni és felfrissülni vágyó vendéget. A szalonba belépve rögtön megnyugszik az ember, köszönhetően a hely atmoszférájának és Julinak, a kozmetika vezetőjének barátságos és kiegyensúlyozott személyiségének.

Szabó Júlia, a kozmetika tulajdonosa szerint – akinek kozmetikai tanácsait már többször is olvashattátok itt a Napimagazinon –  a legfontosabb, hogy a hozzá érkező vendégek nyugodt és csendes környezetben érezzék magukat, ami kiválóan alkalmas a relaxációra. Ezen felül alapvető szempont számára a személyes kontaktus kialakítása, a manuális kezelések prioritása, a hagyományos, elsősorban hazai, magas színvonalú, sokszorosan bizonyított hatású, bőrbarát, vegyészek és gyógyszerészek által kidolgozott, az európai követelményeknek megfelelő, natúrkozmetikai termékek (gyógynövények, füvek, virágok, zöldségek) alkalmazása.

julay_szines

Milyen kozmetikai kezeléseket vehetsz igénybe?

A Julay Kozmetikában a tisztító és tápláló kezelésektől kezdve, a tartós szempillafestésen és a gyantázáson át, egészen a 3D-s műszempillákig és a fülbelövésig mindent kipróbálhatsz. Elektrokozmetikai gépekkel is szépülhetsz, melyekkel relaxáló, méregtelenítő, bőrfeszesítő, gyulladáscsökkentő, vérkeringést és nyirokkeringést fokozó hatás érhető el. Ellazuláshoz akár még masszázst is igényelhetsz, de az esti randihoz vagy nagyobb eseményhez bátran kérhetsz egy, az alkalomhoz illő sminket is, ugyanis Juli divatsminkesként is dolgozik.

julay_kozmetika_3

 

PLUSZ INFORMÁCIÓ: Álláslehetőség! Munkájára igényes váltó műszakban dolgozó, fogyasztókezelésekben jártas kollegát, masszőrt és manikűröst, műkörmöst keres a Julay Kozmetika.

julay_kozmetika_1a

 

A kozmetika elérhetőségei:

Julay Kozmetika

1126 Budapest, Kléh István utca 3/a.

Szabó Júlia kozmetikus,divatsminkes

Tel.: 06 30 292 7776

www.julaykozmetika.hu