Főoldal Kultúra Film Tim Burton legújabb filmje már a mozikban!

Tim Burton legújabb filmje már a mozikban!

A múlt héten egy különleges filmélmény érkezett a mozikba, ugyanis a fékezhetetlen fantáziájú Tim Burton újabb filmet alkotott, melynek a címe: a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei.

vandorsolyom-kisasszony-kulonleges-gyermekei-1A Ransom Riggs ifjúsági sikerregénye alapján készült film hűen a rendező korábbi filmjeihez igazi egyedi látványvilággal és különleges karaktereivel varázsol minket el egy izgalmas világba. A film főszerepében a mindig remek Eva Green, Asa Butterfield, Ella Purnell, Samuel L. Jackson és Judi Dench.

A történet röviden

Jake imádott nagyapja nagyon szeretett füllenteni. Sokat emlegetett gyerekkori emlékei mind olyanok, mint a tündérmesék. A srác nem sokat örököl a nagypapája után: csak pár furcsa feljegyzést – amelyekről hamarosan kiderül, hogy nyomok, amiket követve Jake egy különleges világ felé indulhat el.

vandorsolyom-kisasszony-kulonleges-gyermekei-2Még az is lehetséges, hogy az öreg nem volt hazudós, és legőrültebbnek tűnő történetei valóban megestek. Igazán létezik a Sziget, igazán lehet az időn kívül élni, és működik Vándorsólyom kisasszony iskolája, ahova azokat fogadják be, akik kivételes képességeik miatt kívül rekednek az emberi társadalmon.

Sajnos az sem volt kitaláció, hogy ez a világ nagy bajban van: és talán éppen Jake az, aki megmentheti. Ha először elhiszi, hogy ő is különleges…

Nézd meg a trailert is:

Előző cikkÖtödik alkalommal kerül megrendezésre a Cinema City FilmÜnnep
Következő cikkTöbb mint ezer résztvevőt várnak Budapestre a Prezi és a Ustream konferenciáira