Főoldal Életmód Vásárlás Tíz éve nyitotta meg első üzletét a H&M Magyarországon

Tíz éve nyitotta meg első üzletét a H&M Magyarországon

A H&M pont 10 éve, 2005 szeptemberében nyitotta meg első magyarországi üzletét Budapesten a Váci utcában. A világ egyik legsikeresebb fast-fashion vállalata azóta folyamatosan terjeszkedik a hazai piacon, így immár 36 H&M üzlet található országszerte.

Az eredetileg női-, férfi- és gyermekruházati vállalat az elmúlt években két újabb részleggel bővült: 2013-ban megnyitott a H&M Home, pár héttel ezelőtt, augusztus végén pedig három üzlet bővült a kozmetikai részleggel.

10_eves_hm

A svéd vállalat nemcsak a divat és a minőség terén jár az élen: az utóbbi években komoly hangsúlyt fektet a fenntarthatóságra is. Így a hazai H&M üzletekben is gyűjtik a használt ruhákat, melyet kuponra lehet váltani, és amiket aztán újrahasznosít a vállalat. Részben ezekből az újrahasznosított ruhadarabokból készülnek az olyan, az üzletben kapható kollekciók, mint a Conscious vagy a Close the loop (Indítsuk újra a kört!).

Tizedik magyarországi születésnapja alkalmából a H&M szeptember 10. és 12. között  vásárlóival együtt szeretne ünnepelni, ezért minden vásárlás árából* 10% kedvezményt biztosít minden hazai üzletében.

 

* Az ajánlat 2015. 09. 10-től 2015. 09. 12-ig érvényes minden magyarországi H&M üzletben. Az ajánlat kizárólag teljes áras termékekre vonatkozik, más kedvezménnyel nem vonható össze, nem használható ajándékkártya vásárlására, valamint a Studio kollekció darabjaira. Az ajánlat online nem érvényes

Előző cikkFelére csökkent az erdőirtás mértéke a világon
Következő cikkUtódok: új sorozat a Disney csatornán