Főoldal Szabadidő Televízió Törőcsik Mari besúgót, Básti Juli kísértetet alakít az új Kossuthkifli epizódban

Törőcsik Mari besúgót, Básti Juli kísértetet alakít az új Kossuthkifli epizódban

Április 5-én, vasárnap 20:50-kor fut majd a Duna Tv-n a Kossuthkifli 4. része. Az új epizódban a besúgót alakító Törőcsik Mari  majdnem megfőzi a titkos híreket szállító postagalambokat, Básti Juli pedig kísértetként jelenik meg a szellemek járta, elhagyott Schwappach-házban.

Kossuthkifli_basti_portre_kisebb

A Kossuthkifli harmadik epizódjában a postakocsi utasai véletlenül kiszabadították Füzegy vitézt a skatulyából. Miután a maradék magyar felfalta a reggelijüket, visszaparancsolták az étüibe, és folytatták útjukat Galántára, hogy passzus szerezzenek, nehogy az osztrákok letartóztassák őket. A tanácsos áruló temetkezési vállalkozóktól szerzett híreket felőlük, de így sem sikerült utolérnie őket, és legjobb embere, Dalfalvi Matyiő is dezertőrök fogságába került. Schwappach őrnagy ugyan megkapta az áhított passzust, mégsem folytatták útjukat, mert hazafias kötelességének tekintette, hogy – megakadályozandó az osztrák csapatösszevonást – felrobbantsa a séllyei hidat. A merénylet kudarcba fulladt, de az irgalmasok kórháza a levegőbe repült. Batykót ismét felkereste az édesanyja, és megparancsolta neki, hogy szerezze meg a tollat – akár gyilkosság árán is.

kossuthkifli_torocsik

A Kossuthkifli aktuális részeit péntekenként 20 órától ismétli a Duna World. A sorozat az interneten is követhető az alábbi linken: http://www.mediaklikk.hu/musor/kossuthkifli/