Főoldal Kultúra Zene Új albummal jelentkezik a Foo Fighters

Új albummal jelentkezik a Foo Fighters

Egy év elképesztő veszteségek, személyes önvizsgálat és keserédes emlékek után a Foo Fighters visszatér a But Here We Are-ral, amely június 2-án jelenik meg a Roswell Records/RCA Recordsnál.

Egy brutálisan őszinte és érzelmileg nyers válasz mindenre, amit a Foo Fighters az elmúlt évben elviselt, a But Here We Are a zene, a barátság és a család gyógyító erejéről tanúskodik. A bátor, sérült és rendíthetetlenül hiteles But Here We Are az újonnan kiadott első kislemezzel, a „Rescued” című dallal kezdődik, amely az első a 10, a dühtől és a bánattól ezernyi más ponton át a derűig és az elfogadásig vezető érzelmi skálán mozgó dal közül.

Az album producerei Greg Kurstin és a Foo Fighters volt, a But Here We Are pedig egyszerre a 11. Foo Fighters lemez és a banda új életének első fejezete. Hangzásban a Foo Fighters 1995-ös debütáló anyagának naivitását hozza vissza, melyet több évtizedes érettség és mélység formázott át, a But Here We Are annak megzenésítése, ahogy a testvérek menedéket találnak a zenében, amely 28 évvel ezelőtt összehozta őket, egy folyamat, mely egyszerre a terápiáról és az élet folytatásáról szólt.

A But Here We Are már előrendelhető, és minden egyes előrendelő ingyen letöltheti az új „Rescued” című dalt.