Főoldal A világ Belföld Új Audi Q5 Hosszú Katinkának: igazán testreszabott választás

Új Audi Q5 Hosszú Katinkának: igazán testreszabott választás

Az Audi meghosszabbította együttműködését a többszörös világ- és Európa-bajnok úszónővel, Hosszú Katinkával – olvasható autós szakportálunkon, az Autóaddikt.hu-n.

hosszu_katinka_audi_q5_001

Hosszú Katinka a múlt héten vehette át új autóját, egy 190 lóerős 2.0 TDI quattro daytona-szürke metál Audi Q5-öt Mátrabérci Sándortól, az Audi márkaigazgatójától. Az ünnepélyes átadáson részt vettek Gyárfás Tamás, a Magyar Úszó Szövetség elnöke, Szabó Tünde a Magyar Úszó Szövetség főtitkára és Hargitay András utánpótlás-kapitány.

Az Audi és az ‘úszókirálynő’ együttműködése 2013 decemberében indult, amikor a négykarikás márka egy Audi A3-at biztosított Katinkának és ezzel segítve őt a felkészülésben.

hosszu_katinka_audi_q5_008

“Egy sikeres sportoló és egy sikeres márka közös együttműködése folytatódik tovább. Azért esett a választás az Audi Q5-re S Line felszereltséggel, mert megjelenésében és dinamikájában is olyan sportos modell, amely a leginkább megfelel egy kiváló sportoló mobilitásának biztosításához. Az Audi SUV modellje átgondolt, kifinomult technikái olyan hagyományos értékek ötvözetét adják, mint az intelligencia, a kényelem és az erő.” – mondta Mátrabérci Sándor az Audi márkaigazgatója. A négykarikás márka rendkívül büszke arra, hogy Katinka partnere lehet és reméli, hogy tovább segíti őt sikereiben.

hosszu_katinka_audi_q5_007

Hosszú Katinka, vagy ahogy legutóbbi sikerei után becézik: Iron Lady, több rangos elismerést kapott az elmúlt hónapokban, hiszen ő lett Európa legjobb női úszója a kontinentális sportági szövetség (LEN) választásán, az év sportolója Magyarországon, és az elmúlt napokban a Figyelő gazdasági hetilap az ‘Év emberévé’ választotta.

Még több fotó: AutóAddikt Facebook oldal

A cikkhez tartozó fényképeket Canon EOS 5D Mark II fényképezővel készítettük.
Együttműködő partnereink: Acer Hungary, Sony, MSIKingston TechnologyCanon, Camera Kft.
Utómunka hardver: Acer, MSI