Főoldal Életmód Wellness, fitness Nagy Adri elérte álmai alakját

Nagy Adri elérte álmai alakját

A népszerű énekesnő életében mindig is fontos szerepet játszott a rendszeres sport és az egészségtudatos táplálkozás, azonban két év rendszeres és kemény edzés után végre elérte azt az alakot, amire mindig is vágyott!

nagy_adri_alomalak

„A fellépések miatt eddig is nagyon zsúfoltak voltak a hétköznapjaim, de most a rendszeres sorozat forgatás miatt még inkább elfoglalt vagyok, ami persze kihat az edzésekre is”– árulta el Nagy Adri, aki azt is hozzátette, hogy a számára ideális mozgásformával 2012-ben, a Megasztár alatt ismerkedett meg! „Lassan 2,5 éve edzek rendszeresen a Power Plate-tel, amire minden héten szakítok időt, hiszen ennek köszönhetem, hogy most már elértem azt az alakot, amit mindig is akartam.  Már két hét edzés után éreztem a változást, a hátizmom rengeteget fejlődött, sokkal jobb lett a tartásom, feszesebb a bőröm, és ami a legfontosabb végre kockás lett a hasam, ami nekem nagyon nagy álmom volt! A Power Plate nagyon szépen szálkásít, azelőtt hiába kardióztam órákig és figyeltem nagyon az étkezésemre, előtte soha nem volt ennyire szálkás a karom és a hasam.”

„Nem mondok le a csokoládéról!”

Az énekesnőnek nagyon fontos, hogy mindig megfelelő formában legyen, azonban kedvenceiről nem szívesen mondana le. „Szeretem a tésztát, a csokoládét, így hogy ezeket megengedjem magamnak még fontosabb a rendszeres edzés! A strandszezon előtt, akár hetente 4-5 alkalommal is edzek, mellette pedig ritkán eljárok futni is, de erre sajnos egyre kevesebb időm van. A sűrű időbeosztásom miatt nagyon szeretem, hogy 30 perc alatt a teljes testem megedzhetem, nem kell órákig a konditeremben izzadni és unalmas ismétléseket végezni. Az edzéseket személyi edző tartja, így nem csak motiválva vagyok, de a hangulat is szuper. Az edzés végén egy rövid masszázs biztosítja a tökéletes ellazulást, imádom, hogy ez a 30 perc teljesen kikapcsol, feltölt és utána újult erővel folytathatom a napom!”– mesélte a népszerű énekesnő!

Előző cikkÚj Audi Q5 Hosszú Katinkának: igazán testreszabott választás
Következő cikkMit tegyünk a felesleges ajándékokkal?