Főoldal Szabadidő Utazás Új KLM applikáció iOS és Android készülékekre

Új KLM applikáció iOS és Android készülékekre

Új applikációval rukkolt elő a KLM Holland Királyi Légitársaság, mely a vállalat utas központú mobil stratégiáját tükrözi és az utasok személyes igényeire nyújt megoldásokat.

KLM_app

A KLM fejben mindig egy lépéssel előbbre van, így a légitársaság új applikációja még kényelmesebbé tudja tenni az utazást. Amint az utas megnyitja az applikációt, azt megmutatja a számára éppen akkor leghasznosabb információkat, és a soron következő lépéseket. Ezen felül a program rendelkezik egy egyszerűsített foglalási rendszerrel, egy-érintős becsekkolási gombbal, gyors fizetési opcióval és könnyű ülésváltoztatási lehetőséggel. Ezek mind egy jobb és szélesebb körű fogyasztói élményt nyújtanak a holland légitársaság utasainak.

HIRDETÉS

“Ezzel az új applikációval elértük a következő szintet, hogy megelőzzük utasaink igényeit, így ők maguk is utazásuk előtt egy lépéssel járhatnak. És ez még csak a kezdet. Az ügyfeleinkkel együtt tovább fejlesztjük az applikációt és a többi mobil szolgáltatásunkat.”-nyilatkozta Tjalling Smit, az Air France KLM E-Commerce senior alelnöke.

Az új applikáció bevezetése egy új lépést jelöl a KLM digitális világának újragondolásában. Az applikáció letisztult kiképzésének és a vadiúj felhasználói felületnek köszönhetően az ügyféllel való kapcsolatteremtés bármilyen platformon megvalósulhat.

Ez a beállítás lehetővé teszi a KLM-nek, hogy súrlódásmentes és ismerős élményt kínáljon utasainak, bárhol, bármikor, bármilyen készüléken. Továbbá a légitársaság elemezni tudja majd az utasok múltbéli tevékenységeit, ezzel is közelebbről megismerve a személyes igényeiket, például, hogy az illető az ablak mellett szeret -e ülni.

TIPP: A KLM új okostelefon applikációja már elérhető az Apple App Store –ban és a Google Play Store-ban.

HIRDETÉS
Előző cikkIsmét a zsűri elé léptek a Miss Balaton by Cosmopolitan legszebb lányai
Következő cikkMűvészeti játszó- és alkotó tér a Szigeten