Főoldal Szabadidő Televízió Új párkereső reality indul a TLC-n

Új párkereső reality indul a TLC-n

Február 14-én indul a TLC-n a Szerelem és fordítás (Love and Translation) című új, párkereső reality, amelyben három amerikai férfi 12 nő között keresi a szerelmet egy tengerparti villában. Mi a bökkenő? Egyikük sem beszél angolul! Új részek szerda 20 órától!

A TLC vadonatúj párkapcsolati sorozatában, a Szerelem és fordításban három amerikai agglegény a paradicsomba utazik, ahol kilenc különböző országból érkezett nőkkel találkoznak. A 12 hölgy egyike sem beszél angolul, így közös nyelv és tolmács nélkül kell megtalálniuk a közös hangot egymással, és eldönteni, hogy vajon összeillenek-e vagy sem. Az együtt töltött idő és az egymás megismerésére összpontosító reality sorozat nyers, őszinte pillanatokat mutat be egy egyedülálló környezetben.

A szerelmi és párkereső sorozat műfajának egyik vezető csatornájaként szerettünk volna kitörni a mindennapok rutinjából, és egy új típusú környezetben kísérletezni a jól ismert társkereső formátummal” – mondta Howard Lee, a Discovery Networks és a TLC elnöke. „A Szerelem és fordítás az érzelmek hullámvasútját hozza majd el, ráadásul a közönségünk imádja, ha nem szokványos párosok között végüli valódi, hosszantartó kapcsolat alakul ki”

A műsor során a játékosok minden érzékszervét kihívások elé állítják. Lesz hosszan tartó szemezés, feronomon alapú vonzalom teszt és adrenalin löketet elősegítő csoportos randi is, ahol a szinglik a közös nyelv ismerete nélkül próbálják megismermerni egymást. A sorozat célja, hogy kiderítse, mi kell ahhoz, hogy szerelmi kapcsolat alakuljon ki, ha a nyelv túl idegen.