Főoldal Technológia Hardver, szoftver USB-kulcs a HyperX belépőszintű FURY termékcsaládjában

USB-kulcs a HyperX belépőszintű FURY termékcsaládjában

hyperx_fury_usbA HyperX®, a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának divíziója bemutatta a HyperX FURY USB-meghajtót, mely a költségtudatos játékosok és számítógép-rajongók számára készült, belépőszintű tárolóeszköz. A HyperX FURY termékcsalád tagjait az új memóriakulcs mellett DRAM modulok és SSD-meghajtó képviselik.

A HyperX FURY USB agresszív külsejével és színes alumínium éleivel kitűnik a többi USB-meghajtó közül, és az asztali számítógépek, valamint a konzolok1 ideális kiegészítője is. A játékok, zenék, fényképek, videók és egyéb fájlok tárolását szolgáló meghajtó 16 GB-os (piros), 32 GB-os (kék) és 64 GB-os (fekete) változatokban érhető el. A FURY pendrive az USB 3.0 technológiának köszönhetően gyors adatátviteli (90 MB/s olvasási, 30 MB/s írási) sebességgel rendelkezik, valamint kompatibilis az USB 2.0 technológiával is.

„Örömünkre szolgál, hogy egy gyors és megnyerő formatervezésű HyperX USB-kulcsot mutathatunk be a költségérzékeny felhasználóknak. Az új FURY USB a korábban kiadott FURY-rendszermemóriával és SSD-vel együtt tovább bővíti belépőszintű HyperX termékpalettánkat, így mostantól a teljes körű, HyperX márkás megoldások mindenki számára elérhetővé válnak” – mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere.

A HyperX FURY USB-hez ötéves garancia és ingyenes, napi 24 órában elérhető támogatás jár.