Főoldal Bulvár Itthon Várhegyi Lucas Palmira átvette Suzuki nyereményautóját

Várhegyi Lucas Palmira átvette Suzuki nyereményautóját

Ünnepélyes keretek között vette át nyereményautóját a TV2 Rising Star című tehetségkutató műsorának győztese, Várhegyi Lucas Palmira és a közönségszavazás résztvevői közül kisorsolt nyertes, Guba Sóczi Máté. Az SX4 S-Cross-okat a Magyar Suzuki Zrt. mint a hazai könnyűzenei élet iránt elkötelezett autógyártó ajánlotta fel a műsor legtehetségesebb énekesének és a közönségszavazás nyertesének.

palmira_suzuki_1

A közlemúltban lezárult zenei tehetségkutató győztese, Várhegyi Lucas Palmira, valamint a közönségszavazás nyertese, Guba Sóczi Máté ünnepélyes eseményen vette át nyereményét Budaörsön a Suzuki Világ márkakereskedésben tegnap. Palmira díja egy négykerékhajtású, benzinmotoros, GLX felszereltséggel rendelkező Suzuki SX4 S-Cross, míg Máté nyereménye ugyanennek a modellnek a benzinmotoros, GL+ felszereltséggel ellátott változata.

palmira_suzuki_2

„A Magyar Suzuki Zrt. elhivatott a minőségi könnyűzene iránt. A népszerű hazai előadókat felvonultató viaDAL elnevezésű sorozat mellett most a TV2 tehetségkutató műsora, a Rising Star nyeremény-felajánlásával fejezi ki elkötelezettségét a magyar könnyűzenei élet és a tehetséges zenészek iránt.” – mondta Hársfalvi János a Magyar Suzuki Zrt. marketingvezetője az ünnepélyes díjátadón.

palmira_suzuki_3