Főoldal Szabadidő Programok, események WWE Live Budapesten – ismerjük meg Kevin Owens pankrátort!

WWE Live Budapesten – ismerjük meg Kevin Owens pankrátort!

Bő 2 hónap múlva ismét hazánkba látogat az egyik legnépszerűbb amerikai látványosság, a WWE Live, azaz a pankráció szupersztárjai.

Sokan követik itthonról is a hetente zajló meccseket, szurkolnak kedvenceiknek és csodálják a látványos akciókat. De akik nem ennyire naprakészek, azoknak is érdemes megismerni a Budapestre érkező szupersztárokat, esetleg kiválasztani, hogy a májusi shown kiért fognak szorítani élőben, az Arénában.

Ha WWE, akkor Kevin Owens az elmúlt évek egyik megkerülhetetlen pankrátora.

A Quebec-i születésű, szókimondó versenyző, aki kegyes és rossz szándékú is tud lenni a ringben, a hazánkban is rendkívül népszerű The Rock, azaz Dwayne Johnson hatására kezdett a pankrációval foglalkozni. Mostanra már számos elismerést szerzett az USA-ban és külföldön egyaránt.

14 évnyi világjáró, független küzdelmei során az összes olyan emberrel meccselt, akik később WWE szupersztárok lettek, Daniel Bryan, Seth Rollins, Adrian Neville és Sami Zayn egyaránt az ellenfelei voltak. Miután a világ egyik legjobb versenyzőjévé vált, 2014-ben csatlakozott a WWE ligájához, ahol pár hónap alatt rögtön megnyerte az NXT bajnokságot.

Utána a fő ágon John Cena-t rögtön az első meccsükön legyőzte, azóta a legnagyobb és legrosszabb fiúkra hajt, ami eddig egy USA és egy interkontinentális bajnoki címet is hozott már neki.

Napjainkban a Smackdown Live egyik sarokköve, az egyik legnépszerűbb szupersztár a ringben.

Budapest közönsége ráadásul a jelenlegi tervek szerint egy egészen különleges produkciót láthat majd tőle, hiszen AJ Styles és Sami Zayn társaságában egy hármas meccs várható tőlük a WWE bajnoki címért május 14-én az Arénában!

Jegyek: http://www.livenation.hu

Előző cikkMegnyílt a 88. Genfi Autókiállítás
Következő cikkSzínpadi és filmes slágerek a Várkert Bazár nőnapi koncertjén