Főoldal Technológia Hardver, szoftver 27 colos WQHD kijelző egészíti ki az Acer G7 sorozatot

27 colos WQHD kijelző egészíti ki az Acer G7 sorozatot

Az Acer a napokban jelentette be a legújabb G7 sorozatú monitor indulását: megérkezett a G277HU. Ez a 27 colos monitor WQHD natív felbontást garantál, mellé a Zero Frame (káva nélküli) kialakításnak és a stílusos ezüst árnyalatú berakásoknak és talpnak köszönhetően a legtöbb otthoni és minkahelyi környezethez remekül passzol.

acer_g227hu

Vékony és elegáns dizájn

Az Acer G277HU monitor Zero Frame kiépítésben érhető el: a kijelző körüli keret mindössze 2.2 milliméter széles, így tökéletes teljes vizuális élményt garantál. Mi több, a felhasználók több képernyős megjelenítéshez is használhatják az eszközt, minőségromlás nélkül, biztosítva a korrekt megjelenítést, minőségromlás nélkül. Az AcerG277HU úgy let tervezve, hogy minden asztalon jól mutasson, akár otthonunkról, akár munkahelyünkről legyen szó, passzoljon a felhasználó hardveréhez; így klasszikus fekete, illetve stílusos ezüst színben is elérhető.

Kibővített nézetek és betekintési szögek

Az Acer G277HU 2560×1440 képpont felbontású képet tud megjeleníteni, a sztenderd 720p HD felbontáshoz képest négyszer akkora részletességgel. 1 ms válaszidejével kiválóan alkalmas gyors és tiszta képalkotásra, ez a technológia alapvetően a gamereknek kedvez, azoknak, akik elmosódásmentes renderelést igényelnek, idegesítő mellékeffektek nélkül. Az Acer G277HU -5-15 fokos szögben mozgatható, a még jobb betekintési szögek elérése érdekében. Az Acer G277HU továbbá HDMI és DisplayPort csatlakozókkal van ellátva, így a magas felbontású anyagok könnyedén vihetők át külső eszközökről. A VGA és DVI bemenetek a hagyományos kapcsolódásokat teszi lehetővé. Végezetül pedig: kettő beépített 2 Wattos hangszóró felel a tökéletes hangélményért.

A szem védelméért

Az Acer G277HU számos technológia összességét alkalmazza azért, hogy a felhasználó szeme minél inkább megkímélt maradjon a használat során. Az Acer Flickerless Technology csökkenti a képernyő vibrálását, így a masszív munkavégzők és játékosok nagyobb biztonsággal használhatják hosszabb ideig is az eszközt. Mindebben segít még a Blue Light Filter Technology is, mely a kék fények sugárzását csökkentik, a Low Dimming Technology pedig mindig a leginkább optimális háttérfényt állítja be. Az Acer ComfyView csökkenti a tükröződést, így egy kényelmes, optimális felhasználás születik, mely révén nem farad el a szem.

Zöld perspektíva

Az Acer azon fáradozik, hogy a vállalati felelősségvállalása nagy mértékben kiterjedjen a környezet védelmére is. Az Acer hisz abban, hogy a vállalati szemlélet nagy mértékben befolyásolja az IT ágazat sikeres világszintű megoldások alkalmazását. Épp ezért az Acer G277HU úgy let tervezve, hogy annak minden alkotóeleme környezetbarát legyen, csakúgy, mint a működése: az eszköz megfelel az ENERGY STAR és RoHs normáknak, előírásoknak. Energiatakarékos kialakításával, minimalizált csomagolásával teljes mértékben megfelel a követelményeknek.

Elérhetőség

Az AcerG277HU monitor elérhető Európában október óta.