Főoldal Életmód Otthon 3D falmatrica, 3D csempematrica és kicserélődik a világ

3D falmatrica, 3D csempematrica és kicserélődik a világ

A Padlófutár kínálatában alapvetően a laminált padlókat keresi az ember és nem is fog csalódni, mert roppant széles a kínálat.

De a Padlófutár nem az a cég, ahol unalmassá válnak a termékek, hiszen időről-időre találhatunk újdonságokat, akkor is, ha nem laminált padlót keresünk. Az egyik ilyen csoda a 3D csempe falmatricák világa. Tulajdonképpen nem is lehet egyszerűen leírni ezeket a termékeket, mert nem egyszerű csempe matricák, főleg nem hasonlíthatók össze a piacon nagyobb számban lévő egyszerűbb termékekkel. Olyanok, mint egy igazi csempe, de valódi élethű fa-, kő-, fém-, szövet-, márvány-, üveg- vagy bőrhatást biztosítanak.

Jégvarázs falmatrica

Ezek azok a termékek, amikre azt mondja az ember, hogy látni akarom, meg akarom tapintani … haza akarom vinni. Miért mondjuk ezt? Mert mi már láttuk őket. Ezek a 3D falmatricák élőben még szebbek és sokkal érdekesebbek, mint képen. A sok-sok fémes felületet nehéz megragadni egy fényképpel, illetve a fényképek nem adják vissza azt a lenyűgöző megjelenést, amit élőben tapasztalhatunk. És ez bizony nem vicc! Ráadásul a Padlófutár 3D falmatricái nem csak látványra, hanem tapintásra is hozzák a fa-, kő-, fém-, szövet-, márvány-, üveg- vagy bőrhatást. Jó pár olyan is van köztük, ami valóban térbeli hatással rendelkezik.

Cyber Mandala falmatrica

Ezt az egészen sajátos látványvilágot közelebbről is megismerhetjük, ha a termékek között szétnézünk és a termékleírásokat is elolvassuk. Nem csak informatív termékadatlapokat, hanem igazán olvasmányos szöveget is találunk a termékek mellett. A termékek nevei pedig egyszerűen zseniálisak, hiszen beindítják a nézelődők fantáziáját is. A Morpheus álma, a Galaktikus rozsda, az Entrópia vagy a Jégvarázs termék nem csak szép, hanem igazán szórakoztató olvasmány.

Kiber Háló falmatrica

Végül, de egyáltalán nem utolsó sorban eláruljuk, hogy a Padlófutár által forgalmazott 3D falmatricák paraméterei és tudása is nagyszerű. Ellenállnak a mechanikai sérüléseknek és UV-állóak is. Nagy előnyük, hogy könnyű velük dolgozni, így minden DIY otthonfelújító gyors, könnyű és minőségi terméket vásárolhat meg. Ezzel kifejezetten izgalmassá válik a lakásfelújítás, a munkánk eredményeképpen pedig valóban kicserélődik a világ.