Főoldal Technológia Hardver, szoftver 4K2K 32 colos monitor egészíti ki az Acer B6 sorozatot

4K2K 32 colos monitor egészíti ki az Acer B6 sorozatot

Az Acer a napokban jelentette be a legújabb B6 sorozatú monitor érkezését, konkrétan a B326HK modellről van szó. Ez a 32 col képátlóval rendelkező monitor 4K2K, azaz 3840×2160 képpontos ultra felbontással rendelkezik, ergonómikus dizájnnal, lélegzetelállító színteljesítménnyel. A B326HK tökéletes választás célirányos munkakörnyezethez, fotográfusok, videóvágók és grafikus tervezők tökéletes partnere lehet a termék.

acer_b326hk

Kiváló színteljesítmény

A B326HK monitor 3840×2160 pixeles felbontásra képes, ez kétszer akkora teljesítmény, mint a hagyományosnak mondható full HD 1080p esetében, négyszer annyi képponttal működik, mint a sztenderd 1080p kijelzők. A monitor IPS technológiára épül, melynek köszönhetően erőteljes, éles képet, színeket és fényerőt is kapunk, akár 178 fokos betekintési szögekből. Továbbá az eszköz tökéletes érintésérzékenységgel lett felruházva, úgy, hogy a képernyő kevésbé less maszatos használat közben. A 32 colos monitor kifejezően hordozza az Acer ColorPlus technológiát is, melynek következtében részletgazdagsággal, telt színhűséggel, élesebb és tisztább képvisszaadással kápráztatja el a felhasználót. A beépített 100 százalékos sRGB színgenerálási technológia révén magas színhűség és színhely-reprodukció garantált, összehangolva gazdag, természetes színképzéssel – mindezt a professzionális tervezőmérnököknek, fotósoknak, akiknek fontos, hogy ugyanazt a hatást lássák a képernyőn, mint ahogyan az nyomtatott formában megjelenik. A független, hatkomponenses színkeverésnek köszönhetően teljesen testre szabhatók a beállítások. A 178 fokos betekintési szög biztosítja, hogy minden helyzetben és nézetben tökéletes képet kapjunk, színeltolások vagy torzulás nélkül. A Super Sharpness technológia optimalizálja a képmegjelenítést, így az alacsonyabb felbontású fotók, streamek is jobb minőségűnek hatnak – például egy 1080p felbontású fotó esetében.

Mi több, az Acer eColor Management optimalizálja a képmegjelenítés teljesítményét, lehetővé téve egy még élvezhetőbb megközelítést. Végül pedig: a felhasználók választhatják vásárláskor a B326HK-hoz a Delta 2 opciós kiegészítőt, ami garantálja a még pontosabb színvisszaadást és színkalibrációt. Mindez azoknak a szakembereknek javallott, akik fotókkal, video streamekkel dolgoznak nap mint nap, azoknak, akiknek elengedhetetlenül fontos az extrém precíz színképzés.

Továbbfejlesztett felhasználói élmény

A B326HK kijelző tökéletesen kielégíti a személyes igényeket, így bármely irodába könnyedén integrálható, köszönhetően a rugalmas magasságállításnak, továbbá a talp számos beállítási lehetőségének, azok kombinációjának. Ez a monitor teljeskörűen megfelel a legszélsőségesebb igényeknek is. A B326HK egyéb területek igényeit is lefedi, mint például kórházak, utazási irodák, iskolák, egészségügyi központok és irodák – mindenhol, ahol az ügyfél számára fontos az információ átadása.

Az ergonomikus dizájn révén e monitor optimalizált betekintési szögeket, komfortot nyújt a felhasználóknak. Lehetőség nyílik arra, hogy akár 150 milliméterrel növeljük-csökkentsük a magasságot, 25-től 5 fokig döntsük, illetve 60 fokban elforgassuk az eszközt. Az Acer ComfyView monitorok tükröződésmentes kijelzőjük révén direkt fényhatások mellett is kiváló minőségben használhatóak, kevés fénynél is ugyanolyan részletgazdag képvisszaadási élményt nyújtanak, mint kevésbé rossz körülmények közt.

A felhasználók két eszközt is tudnak csatlakoztatni a B326HK monitorhoz, kettéosztott képernyő funkcióval, így egyszerre párhuzamosan két munkafelület is nyerhető. A monitor sokoldalú, így a csatlakoztathatósága is az: DisplayPort, MiniDisplayPort, HDMI, dual-link DVI portokkal lett felszerelve, a 4 darab USB 3.0 aljzat gyors adatátvitelt jelent, illetve kikapcsolt állapotban is tölthetőek az USB-n át csatlakoztatott eszközök.

Eco-szemléletű dizájn

Az Acer B326HK monitor nem csak stílusos, de környezetbarát is. Az Acer kiemelt hangsúlyt fektet a termékek tervezésénél a környezettudatosságra. Míg a cég figyel a financiális növekedésre, úgy elkötelezett a környezet védelme iránt is. Épp ezért az Acer B326HK ENERGY STAR minősítésű, EPEAT Gold elismerssel rendelkezik és a TCO szabványnak is megfelel. Végül pedig: a fehér árnyalatú LED háttérvilágítás higanymentes, és az egész termék újrahasznosítható.

 


 

 

Előző cikkCanon EOS 7D Mark II a Camera Kft. újdonságai közt
Következő cikk4K UHD élmény: megérkeztek az új Acer V Nitro Black Edition notebookok