Főoldal A világ A legújabb, 2021-es magyarországi trendek: online szerencsejáték és kaszinók

A legújabb, 2021-es magyarországi trendek: online szerencsejáték és kaszinók

Az elmúlt évek technológiai fejlődésével Magyarország az egyik legprogresszívebb és legelfogadóbb európai országgá vált az online szerencsejátékok és a kaszinók legalizálása tekintetében.

A lokális felnőtt lakosság több mint 10%-a rendszeres kaszinó látogató, és ez az adat az online kaszinók esetében is hasonló. Ahogy egyre több hölgy csatlakozik a kaszinóiparhoz, a tematikus nyerőgépek, amelyek célja a játékosi élmény fokozása, egyre népszerűbbek, a szerencsejáték-ipar pedig gyors léptekkel halad a növekedés felé vezető úton.

Sultés Szilvia (profilját itt tekintheti meg) megosztja most tippjeit a legforróbb trendekről, amelyek viharként söpörnek végig most az online kaszinók világában Magyarországon.

Az útközbeni játékok térnyerése

Amikor a magyar online kaszinókról esik szó, az egyik legelső kérdés mindenki fejében a mobiltelefonos kompatibilitás. Az online szerencsejátékosok körülbelül 80%-a használ mobil verziót, és az online szerencsejáték-weboldalak on-the-go verzióinak megvalósítása elsöprő sikert aratott.

Valójában a technológia az egyik oka annak, hogy a magyar online kaszinók a kaparós sorsjegy online játék oldalon egyre nagyobb népszerűségre tesznek szert, mint bármely más játékoldal. Az online kaszinók mind a webes, mind a mobilalkalmazásokban elérhetők, ami rendkívül kényelmessé és hozzáférhetővé tette őket a játékosok számára.

Szerencsejáték kriptovaluták használatával

A kriptovaluták rengeteg pezsgést generálnak szerte a világon. Egyre több online kaszinó fogad el bitcoint és más kriptovalutát, ellentétben hagyományos társaikkal, amelyek ma is csak készpénzt vagy hitelkártyát fogadnak el.

Jelenleg több mint 4500 kriptovaluta létezik, és szinte mindegyik elfogadott Magyarországon. Nem túlzás azt állítani, hogy a kriptovaluták fényes jövő előtt állnak az online kaszinókban az általuk kínált kényelem miatt – különösen most, amikor fenntartható módszereket találunk a bányászatukra.

Az online kaszinó legalizálása Magyarországon

2013-ban legalizálták az online szerencsejátékot Magyarországon. Azóta szép számmal kezdtek mind magyar, mind külföldi vállalatok is kaszinójátékokat és élő fogadásokat kínálni egy olyan piacon, ahol a játékosok 77%-a online játszik.

Ennek köszönhetően Magyarország hatalmas bevételeket termel az online szerencsejátékokból. Szerencsére a piac továbbra is szabályozott. A legális online kaszinókat a Magyar Nemzeti Adó- és Vámhivatal felügyeli, és körülbelül tucatnyi engedélyt adott már ki üzemeltetőknek.

Ezenkívül 2016-ban körülbelül 1,2 millió magyar és 300 000 külföldi látogatott el a Magyarországon működő 8 kaszinóba. Ha ez a számot vesszük alapul a magyarok szerencsejáték-szokásait vizsgálva, akkor megállapítható, hogy az emberek online kaszinó-látogatásai 2020-ban változatlanok maradtak, és ez a tendencia 2021-ben is folytatódik.

A játékosok az online kaszinókat részesítik előnyben az „offline” társaikkal szemben

Vitathatatlan, hogy az elkövetkező években az online szerencsejátékok Magyarországon továbbra is erőteljesebb ütemben fognak növekedni, mint az offline társaik. Ez biztató hír lehet minden magyar online kaszinó-üzemeltető számára, aki előnyhöz szeretne jutni ezen a rendkívül versenyző piacon.

A szerencsejáték-rajongók világszerte az online kaszinójátékok felé fordítják figyelmüket. Ez egyértelműen köszönhető annak, hogy a képernyő alig néhány érintésével már indulhat is a játék. Ezenkívül az sem jelent már akadályt, hogy hosszú utakat tegyenek meg a játékosok, hogy eljusson egy valódi kaszinóhoz.

Ezenkívül a játékosok egyre jobban kedvelik azt a kényelmet, amelyet a kriptovaluták használata biztosít számukra egy-egy online kaszinóban való játékhoz Magyarországon. A magyar online kaszinók több mint egy tucat különböző fizetési lehetőséget kínálnak az embereknek, valamint több mint 4000 kriptovaluta típust fogadnak el.

Ezen elsődleges okok, ill. még számos egyéb tényező miatt alakulhatott úgy, hogy a magyarországi szerencsejátékosok inkább az online kaszinók felé mozdultak el, mintsem az offline kaszinók felé.

A kiberbiztonság továbbra is komoly aggodalomra ad okot az online játékosok körében

Az online biztonság még 2021-ben is komoly aggodalomra ad okot a szerencsejátékosok körében. A magyar kormány azonban szerencsére már 2016 óta a helyzet magaslatán áll. Az illetékes hatóságok folyamatosan bővítik az illegális online szolgáltatók listáját, amely több mint 150%-kal nőtt 2017-ben.

A lista minden bizonnyal tovább bővül majd, de a jó hír az, hogy a kormány agresszívan betiltja az engedély nélküli online szerencsejáték-platformokat. Ez pedig minden évben jelentősen hozzájárul Magyarország minden online szerencsejátékosának biztonságához.

(X)

Előző cikkMegint divatba jöhet a flangálás? Irány a város!
Következő cikkEzek az idei év legnagyobb trendjei a lakberendezésben