Főoldal Technológia Hardver, szoftver Acer E és V sorozatok debütálnak az IFA-n, Berlinben

Acer E és V sorozatok debütálnak az IFA-n, Berlinben

acer_aspire_e13Acer Aspire V13. Pillesúly, vékony dizájn, erőteljes processzor, hosszú élettartamú akkumulátor, mellé teljes Windows 8.1 élmény: ez a stílusos notebook maga a tökély és készen áll arra, hogy bárhová, bármikor magunkkal vigyük. Nincs szükség kompromisszumok kötésére, ha választanunk kell a hordozhatóság, erő, modern kivitel, vagy teljesítmény közt: az Acer Aspire V13 a tökéletes egyensúlyt garantálja. Hozzáférhető acélszürke és platina fehér árnyalatokban, prémium minőségű aluminium fedlappal, kecses fémes hatással. A borítás szennyeződésgátló bevonattal lett futtatva, így ellenáll az ujjnyomoknak, igazán szemet gyönyörködtető mintázatokkal.

Az Acer Aspire V13 hordozhatóságra lett tervezve, és lehetővé teszi minden felhasználónak az igazi szabadságérzetet: mindössze 1.5 kilogramm súlyával és 19.65 milliméter vékonyságával nagyszerű felhasználói élményt nyújt e téren is. Mindezek mellett a hét órán át rendelkezésre álló akkumulátor végett a felhasználóknak nem kell aggódniuk szinte az egész munkanap folyamán. Az eszköz USB 3.0 porttal lett felszerelve, mely által az adatátvitel tízszer gyorsabb, mint a hagyományos USB 2.0 esetében, a csatlakoztatott perifériák pedig töltődhetnek, amíg a készülék kikapcsolt állapotban van.

Az Acer Aspire V13 számos hasznos kiegészítővel lett csomagolva. A Dolby Digital Plus Home Theatre technológia például moziszerű élményt kölcsönöz, az érzékeny Skype mikrofon pedig kristálytiszta kommunikációt garantál minden pillanatban. Az Acer Aspire V13 továbbá fel lett vértezve az AcerCloud opcióval is, melynek köszönhetően hihetetlenül könnyen kivitelezhető a videók megosztása, fotók, zenék, dokumentumok mozgatása notebookok, tabletek és okostelefonok között.

Továbbá az Acer Aspire V13 negyedik generációs Intel Core processzorokkal lett ellátva, melyek sokkal gyorsabbak és erőhatékonyabbak, mint elődeik. E notebook bővíthető akár 16 GB rendszermemória-kapacitásig, az opcionális SSD háttértár pedig gyors hozzáférést biztosít minden fájlunkhoz; lehetőséget ad arra, hogy erőteljesebb alkalmazások is futhassanak párhuzamosan, míg az akár 1 TB-s HDD által szinte mindent eltárolhatunk. Végül pedig, köszönhetően a 2×2 multi-input multi-output (MIMO) vezetéknélküli modul dizájnnak, az adatátvitel kétszerese a hagyományos WiFi megoldásokénak; a felhasználók, akik inkább kábeles megoldásokat kedvelnek, használatba vehetik a Gigabit LAN portot, mely tízszer gyorsabb adatátvitelt tesz lehetővé a korábbi 10/100 Ethernet aljzatokhoz képest.

Acer Aspire E sorozat. Hozzáférhető 11, 13, 14, 15 és 17 colos képátlókkal: az Acer Aspire E sorozat mindent megad, amire a felhasználóknak szüksége lehet munka és szórakozás terén: teljes produktivitást, komfortos betekintést, és a legjobb hordozhatóságot kategóriájában. Vékony és pehelykönnyű – az Aspire E sorozat az Acer jellegzetes FlowCurve dizájnjára épül, stílusos mintázattal, ezzel is kiemelkedővé téve a terméket a zsúfolt PC piacon. Azoknak a felhasználóknak, akiknek fontos a stílus, a 11 colos modell hozzáférhető négy különböző színben (ezüst, rózsaszín, barna és kék).

Az Aspire E sorozat maximális termelékenységre lett tervezve. Precíziós érintőpadja gyors, akkurátus gesztusfelismeréssel rendelkezik, fejlett scrollozást lehetővé téve ahhoz, hogy a Windows 8.1 alapú élmény még teljesebb lehessen. Összesen 6 Windows 8 érintőpad gesztust támogat, továbbá optimalizált az érintőképernyős feladatokra is. Akár 7 órás akku rendelkezésreállást garantál, így nagyszerűen használható az eszköz akár egész nap, töltés nélkül. Mindez párosítva az Intel Pentium, illetve Celeron processzorokkal, 8 GB rendszermemóriával, Gigabit LAN aljzattal, és akár 1 TB háttértárral – garantálja, hogy az Aspire E sorozat komplett képviselője legyen a gyors, hatékony termelékenységnek bárhol, bármikor.

A szórakoztatás a másik erőssége ennek a szériának. Mozifilmek, videók, játékok esetében tiszta, éles képet kapunk, köszönhetően a magas minőségű LED kijelzőnek, illetve a legutóbbi NVIDIA vagy Intel HD videókártyáknak. Az Acer Crystal Eye HD webkamera és a kiemelkedő minőségű digitalis mikrofon garantálja az egyszerű és kompromisszummentes VoIP élményt (a 11 és 13 colos modelleknél is elérhető).

Az Acer Aspire E sorozat és az Acer Aspire V13 2014 szeptemberétől lesznek elérhetők.