Főoldal Technológia Hardver, szoftver Acer projektorok, TCO minősítéssel

Acer projektorok, TCO minősítéssel

Az Acer nemrégiben tette közzé, hogy két új termékük, név szerint a P1383W TCO és a P1510 TCO projektorok elnyerték a TCO minősítést. Eddig néhány Acer monitor kiváltsága volt mindez a múltban, most új termékek is beléptek a sorba. Első alkalommal az Acer projektorok esetében.

acer_p1383w

1992 óta a TCO Development különböző eszközöket választ ki minőségük, energiahatékonyságuk, környezetre kifejtett hatásaik alapján. Ahhoz, hogy egy termék elnyerhesse a TCO elismerését, számos teszten kell átesnie – csakúgy, ahogyan az Acer P1383W TCO és P1510 TCO esetében is történt – színteljesítmény, fényerő, kontraszt, felbontás, képméret), akusztikus zajszint, energiahatékonysági szint, de az élettartam, illetve az újrahasznosíthatósági képességek is szerepet játszottak. Az Acer rendkívül büszke, hogy mindezeket a kritériumokat teljesíteni tudja a vásárlók irányába, s a P1383W TCO, illetve P1510 TCO projektorok megvásárlásával a legmagasabb minőségű terméket vehetik birtokba. Egyébként az exkluzívan TCO fémjelzett projektorokhoz jár a maximálisan vetíthető képméret behatárolása is, mely meghatározó lehet, és leegyszerűsíti a vásárlást is a végfelhasználónál. Tehát a TCO Image Size-nak köszönhetően ténylegesen azt a terméket vásároljuk meg, amelyre szükségünk van vetítéshez.

P1383W TCO: a legjobb ár-érték arány

 Az Acer 1383W TCO WXGA felbontással érkezik, egy még élvezhetőbb képvisszaadást biztosítva. Kombinálva a magas fényerő-konrasztarányt, továbbá az Acer ColorBoost II és Acer ColorSafe II technológiáit, mindezek mellett a kristálytiszta képmegjelenítést, részletgazdag felbontást és magas színhűséget hihetetlen élményt kap a felhasználó, úgy, hogy akár 3D módban is használhatja a projektort – mindezt az otthon kényelmében.

A P1383W lehetővé teszi a vezetéknélküli vetítést az opcionális Acer MHL kiegészítőn keresztül. A P1383W TCO környezetbarát, és tartalmazza az Acer EcoProjection funkcionalitást is, mint például a készenléti állapot energiafelhasználását, mely akár 90 százalékkal redukálható (5 Wattról 0.5 Wattra), míg a teljes áramfogyasztás 70 százalékkal is csökkenthető. Acer ExtremeEco módban az izzó élettartama 10 ezer munkaóráig is feltornázható.

P1510 TCO: magával ragadó vetítés, éles látványvilág

Az Acer P1510 projektor 1080p fullHD felbontást garantál, magas kontraszttal és fényerővel (3500 ANSI Lumen), Acer ColorBoost II és Acer ColorSafe II technológiákkal, és DLP 3D kittel, garantálva a kristálytiszta látványvilágot és a moziszerű 3D szórakoztatási élményt odahaza. A P1510 TCO továbbá rendelkezik vezetékmentes vetítési opcióval is, ám ehhez szükségeltetik a feljebb már említett opcionális Acer MHL dongle. Mi több, a P1510 TCO igen környezetbarát, ehhez számos Acer EcoProjection megoldást kínál, mint például a készenléti állapothoz szükséges energia 90 százalékos csökkentése (5 Wattról 0.5 Wattra), de a teljes áramfogyasztás is 70 százalékkal csökkenti. Acer ExtremeEco módban az izzó élettartama kitolható egészen 7000 munkaóráig.