Főoldal Sport Labdarúgás Alicia Keys lép fel az UEFA Bajnokok Ligája Döntő Nyitórendezvényén

Alicia Keys lép fel az UEFA Bajnokok Ligája Döntő Nyitórendezvényén

Május 28-án a milánói Giuseppe Meazza Stadionban ’A Pepsi bemutatja az UEFA Bajnokok Ligája Döntő Nyitórendezvényen’ Alicia Keys fog fellépni, ezzel pedig egy új korszak kezdődik az UEFA Bajnokok Ligája döntők történetében: a jövőben a zenének is nagy szerepe lesz a döntőkön. Az UEFA Bajnokok Ligájának döntőjét több mint 220 országban közvetítik, ezzel a világ legnézettebb évente megrendezett sporteseménye.

alicia-keys-uefa

„Nagyon boldog vagyok, hogy bemutathatom az új dalaimat az UEFA Bajnokok Ligája döntőjén, egy olyan eseményen, melyet a világ összes szegletében ünnepelnek.” – nyilatkozta Alicia Keys. „Ez egy nagyon fontos történelmi pillanat lesz, ami hűen kifejezi, hogy hasonlóak vagyunk, függetlenül attól, hogy hol élünk vagy kik vagyunk. Megtisztelő, hogy részese lehetek ennek az élménynek.”

A nyitórendezvény egyesíti a világszínvonalú zenét, a szórakoztatást és a sportot, illetve a házigazda város, Milánó előtt tisztelegve a divatot is ünnepli.

„A zene, a szórakoztatás és a sport mindig a Pepsi alapvető értékei közé tartoztak. Ez a márka találta fel a szórakoztató marketinget, és kampányaink során új szintekre emeljük a kreativitást.” – mondta Carla Hassan, a PepsiCo képviselője. „Azzal, hogy a Pepsi az UEFA Bajnokok Ligája döntőjében egy világ színpadot állít fel, egy emlékezetes pillanatot teremt, ami még több rajongót vonz majd, és megnöveli az érdeklődést a 2016-os döntő iránt. Emellett egy új tradíciót is teremt a világ legkedveltebb sportlátványosságával kapcsolatban.”

 ‘A Pepsi bemutatja az UEFA Bajnokok Ligája Döntő Nyitórendezvény’ előadója, Alicia Keys nemrég csatlakozott az NBC népszerű műsorához, a The Voice-hoz, amely már a 11. évadnál jár az Amerikai Egyesült Államokban. Alicia Keys ebben az évben adja ki 8. albumát, amely – az előadáshoz hasonlóan – a PepsiCo integrált kampányának meghatározó elemét képezi.