Főoldal Szabadidő Fesztivál Ászok fesztiválja a Kis-Duna partján

Ászok fesztiválja a Kis-Duna partján

2016. szeptember 18-án a ráckevei Duna partjára várják az „ÁSZOK”at, és természetesen minden kikapcsolódni és szórakozni vágyó kedves érdeklődőt! Idén is, mint 2001 óta minden évben a Csepel-sziget gyöngyszemén, Ráckevén gyülekeznek a vadászok, halászok, borászok, horgászok és a többi ászok, hogy egy napig szórakozzanak és szórakoztassanak.

A rendezvényen lesz minden, mi szem-szájnak és egyéb érzékszervünknek ingere. „A KULTÚRA MAGYAR VÁROSA” címet 2010-ben elnyert Ráckevére városa fantasztikus programokkal és gasztronómiai csodákkal várja a látogatókat.

aszok-fesztivalja-2016
Szeptember 18-án reggel hét órától a Szegedi Kis István sétányon a horgászoké lesz a főszerep, ekkor kezdődik ugyanis a Duna Relax Wellness Kupa Horgászverseny. Akit nem riaszt el a korán kelés – márpedig az igazi horgászokat nem riaszthatja -, az reggel hét órától adhatja le nevezését a helyszínen.

Ezt követően, kilenc órától veszi kezdetét a horgászok mellett a szakácsok versenye a Szegedi Kis István sétányon. Házi készítésű sütemények versenyén valamint Halászlé és egyéb halételek főzőversenyén mutathatják meg tudásukat és virtuóz fakanál használatukat a lelkes csapatok. A szervezők a résztvevők munkáját tűzifával és kettő darab ponttyal segítik. S hogy ki bizonyul a legjobb halétel készítőnek idén, kiderül délután háromkor az eredményhirdetésen.

A hangulatos duna-parti sétányon finomabbnál finomabb borok kóstolására, s ezután akár megvásárlására is lesz lehetőség. Kipróbálhatjuk magunkat a kézműves foglalkozáson, de ha nem járunk sikerrel, a népművészeti kirakodóvásáron kárpótolhatjuk magunkat valami széppel. A gazdag programkínálatot színesíti gyermekelőadás, kisállat bemutató, vadásztársaságok trófea és étel bemutatója, borkóstoló – borvásár, népművészeti kirakodóvásár, kézműves foglalkozás, sportbemutatók, zenei koncertek, színpadi bemutatók.

Varázslatos környezetben izgalmas versenyek és bemutatók. Mi más kellhet még egy kellemesen eltöltött kora őszi naphoz? Csak annyi, hogy szeptember 18-án Ráckevén legyünk mi is!

Előző cikkSasokat vet be drónok ellen a holland rendőrség
Következő cikk[TESZT] Jacques Lemans LP-111 – elegancia és igényesség egyben