Főoldal A világ New York Az AmHunCham is támogatja a 2023 SelectUSA Investment Summit rendezvényt

Az AmHunCham is támogatja a 2023 SelectUSA Investment Summit rendezvényt

2023 májusában ismét megrendezésre kerül a SelectUSA Summit eseménysorozat, melyet ismét támogat az American Hungarian Chamber of Commerce (AmHunCham).

AZ USA-BAN A KÖZVETLEN KÜLFÖLDI BEFEKTETÉSEK ELŐMOZDÍTÁSÁRA RENDEZETT LEGJELENTŐSEBB ESEMÉNY

A SelectUSA befektetési csúcstalálkozó az Egyesült Államokban a közvetlen külföldi befektetések előmozdítása érdekében szervezett legjelentősebb esemény, amely összekapcsolja a befektetőket, vállalatokat, gazdaságfejlesztési szervezeteket (EDO-k) és iparági szakértőket, hogy minden lehetőséget megragadjanak a befektetési ügyletek amerikai befektetéseken keresztül történő megvalósítására.

A 2023-as SelectUSA Befektetési Csúcstalálkozó 2023. május 1-4. között visszatér a marylandi National Harborba, hogy új kapcsolatokat és lehetőségeket teremtsen az Egyesült Államokban történő befektetésen keresztül történő növekedéshez.

KI VEGYEN RÉSZT A 2023 SELECTUSA INVESTMENT SUMMIT-ON?

A SelectUSA befektetési csúcstalálkozó több mint 3000 résztvevőt vonz! Számíthat arra, hogy találkozhat az Egyesült Államok államait és területeit képviselő EDO-kkal, több mint 1200 üzleti befektetővel, akik több mint 70 nemzetközi piacot képviselnek, valamint iparági szakértőkkel, akik betekintést és tanácsot nyújtanak az Egyesült Államokba való költözéssel kapcsolatban! A SelectUSA befektetési csúcstalálkozó közvetlenül több mint 80 milliárd dollár értékű új amerikai beruházási projektre gyakorolt közvetlen hatást, és több mint 60 000 munkahelyet támogatott az Egyesült Államokban és annak területein.

MIRE SZÁMÍTHAT, AKI RÉSZT VESZ?

A SelectUSA Befektetési Csúcstalálkozón mindenhol lehetőség nyílik! ! A napirendünkben szereplő változatos üléseken kívül, beleértve a plenáris üléseket, foteleket, paneleket, workshopokat és bemutatkozó üléseket, számíthat a következőkre is:

  • Fedezze fel az EDO-kat, szolgáltatókat, iparági szakértőket és nemzetközi technológiai startupokat felvonultató kiállítótermet.
    Lépjen kapcsolatba 50+ állammal és területtel, 70+ piacról érkező vállalatokkal, előadókkal, kormánytisztviselőkkel és másokkal; szervezzen egyéni vagy csoportos találkozókat, és valósítsa meg befektetési ügyleteit.
  • Gyűjtsön tanácsokat és információkat politikai és iparági szakértőktől több mint 100 ülésen, amelyek a munkaerő fejlesztésétől az ösztönzők megértéséig mindenre vonatkozóan gyakorlatias útmutatást nyújtanak Önnek.
  • Legyen részese és alakítson ki értékes partnerségeket az Egyesült Államok egész területéről érkező ipari partnerekkel.

ovábbi részletekért kérjük, látogasson el a selectusasummit.us honlapjára, ide kattintva.