Főoldal Sport Labdarúgás Bemutatjuk az adidas Finale Milano labdát

Bemutatjuk az adidas Finale Milano labdát

Az UEFA Bajnokok Ligája európa-szerte visszatér a pályákra ezen a héten. Ezzel egy időben mutatkozik be az adidas Finale Milano, az UEFA Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszának és döntőjének hivatalos labdája.

adidas-finale-milano-napimagazin

A házigazda város által inspirált Finale Milano Messi, Bale, Benzema és Suarez eszköze lesz ahhoz, hogy elirányítsák csapatukat az egyenes kieséses szakasztól kezdve egészen a döntőig.

Hódolva a futball egyik legnagyobb fővárosának, a Finale Milano a hivatalos meccslabdája Európa elsőszámú klubcsapat versenyének. A labda designja a város legikonikusabb szimbólumai közül többet is felelevenít, így a Teatro alla Scala operaházat is a San Siro legendás lépcsői mellett – amely az ezévi UEFA Bajnokok Ligája finálé helyszíne lesz.

A labdán szereplő csillagok mindegyike feltűnő designnal rendelkezik, de egyúttal a labda teljesítményéhez is hozzájárulnak a borítás elhelyezkedésének köszönhetően – amely az UEFA Bajnokok Ligája logo alapján készült – varrásmentes homogén felületet nyújtva.

Az adidas Finale Milano-ról:

  • A külső borítás textúrája megegyezik az összes adidas UEFA Bajnokok Ligája meccslabdáéval, optimális tapadást biztosítva
  • A hőkezeléssel összeillesztett csillag mintázat varrás nélküli felületet biztosít az ideális első érintéshez
  • Az adidas Finale Milano labda az UEFA Bajnokok Ligája mérkőzések során lesz használva, február 16-tól kezdve egészen a május 28-i döntőig

A labda már elérhető a kijelölt adidas üzletekben.