Főoldal Életmód Otthon Bemutatkozik az F&F Home 2015-ös tavaszi-nyári kollekciója

Bemutatkozik az F&F Home 2015-ös tavaszi-nyári kollekciója

Különleges helyszínekre kalauzol el minket az F&F Home legújabb tavaszi-nyári kollekciója: a tengerek mélyétől kezdve, a trópusi esőerdőkön át egészen a sivatagok forró világáig. Ezen felül egy tündéri retro hangulatú gyűjtemény is bekerült a kollekciók közé, így mindenki megtalálhatja a hozzá legjobban illő kiegészítőket otthonához!

A tengerek mélyén

Frissítsd fel élettered a káprázatos Földközi-tenger színének árnyalataiban tündöklő F&F Home kiegészítőkkel. Tedd egyedivé étkezőasztalod vibráló színekben pompázó étkészleteinkkel és különleges matt ombre poharainkkal.

ff_home_tavasz_nyar_4

f&f_tenger_melyen

Sivatagi hőség

Amennyiben a visszafogottab színeket részesíted előnyben, válogass az F&F Home siviatagi forróság ihlette kollekciójának széles kínálatából. A lágy bézs és homokszínű darabokat vörösek, zöldek, szürkék és barnák árnyalatai egészítik ki.

ff_home_tavasz_nyar_2f&f_sivatag

Trópusi esőerdő

Az F&F Home színpompás kollekciójával pillanatok alatt Trópusi hangulatot varázsolhatsz otthonodba. Ezek a vidám nyári kiegészítők nem csupán nappalid díszítésére alkalmasak, egyaránt tökéletes kellékei egy teraszon eltöltött nyári estének. Egzotikus illatgyertyák és pillangós lámpások gondoskodnak a hangulatvilágításról, a bohém párnák és könnyű nyári takarók pedig kényelmedért felelőesek, mindamellett, hogy csodálatosan néznek ki!

ff_home_tavasz_nyar_7

f&f_tropusi

A retrón túl

Mindenhol jó, de a legjobb otthon… Ezzel a retró inspirálta kollekcióval könnyedény feldobhatod otthonod hangulatát. Markáns színekben ragyogó mókás kiegészítők gondoskodnak arról, hogy a Te otthonod legyen a legédesebb.

ff_home_tavasz_nyar_1

f&f_retro