Főoldal Bulvár Külhon Kevin Hart lesz az MTV Movie Awards különdíjasa

Kevin Hart lesz az MTV Movie Awards különdíjasa

Világhírű vígjátékok és teltházas stand-up fellépések – Kevin Hart kiváló teljesítményének elismeréseként az MTV Movie Awards legjobb komikusának járó különdíjat is bezsebelhette. A díjat nem évente osztják ki, az elsőt 2013-ban Will Ferrell kapta. A kitüntetéssel járó szobrot pályatársa, Jimmy Kimmel adja át a népszerű humoristának az MTV gáláján április 12-én este.

kevin_hart_mtv

Kevin Hart bármiből képes viccet csinálni, a világhírű komikus a korábban elnyert MTV Arany Popcorn díját is merész és fesztelen előadói stílusának köszönheti. A világhírű humorista filmjeiben, sitcomjaiban és teltházas stand-up fellépései során rendszeresen széles közönséget nevettet meg. Hart nemcsak Justin Biebert a fiatalok kedvencét képes leégetni, de családi filmekben is maradandót tud alkotni. Eddigi pályafutása során olyan emlékezetes filmekben szerepelt, mint a Bérhaverok, az Ötéves jegyesség, a Pofázunk és végünk vagy épp A 40 éves szűz, legújabb filmje a napokban bemutatott Keményítőkúra. 2013 óta futó Real Husbands of Hollywood című sorozatában a színészek önmagukat parodizálják ki a viccmester vezetésével.

A humorista cipőbolti előadóként kezdte karrierjét, innen robbant be a stand-up világába. Élete hatalmas fordulatot vett, amikor egy philadelphiai bárban előadásokat tartva felismerte, hogy sokkal izgalmasabb embereket szórakoztatni, mint a cipőt árulni, így egyik pillanatról a másikra felmondott az üzletben, és teljes munkaidős viccmesélővé vált. Nyers és cenzúrát nem tűrő poénjai idővel túl nagynak bizonyultak a kis bárhoz és a világ számos pontjára elrepítették. 2011-ben két egymást követő este is sikerült megtöltenie a Nokia Theater-t, ami őt megelőzően egyedül Eddie Murphy-nek sikerült.

Kevin Hart április 12-én vasárnap veheti át az MTV Movie Awards legjobb komikusnak járó Arany Popcorn díjat. A rendezvény házigazdája a merészségéről és szókimondásáról híres Amy Schumer lesz, a vörös szőnyeg mellett pedig a dögös Jessie J várja majd a legelegánsabb ruhájukban felvonuló hollywoodi hírességeket. Kevin Hart díját egy másik nagyszerű humorista, Jimmy Kimmel adja át komikus kollégájának.

Már csak két hét és élőben is láthatjuk az MTV Movie Awards filmcsillagait és a nyár várva-várt filmjeinek exkluzív részleteit. Az év egyik legfontosabb mozis eseményén az elmúlt 12 hónap legjobb alakításainak és filmjeinek járó Arany Popcorn díjakat osztják ki Los Angelesben.

24. MTV Movie Awards április 12-én, itthon késő éjjel az MTV műsorán

Előző cikkBemutatkozik az F&F Home 2015-ös tavaszi-nyári kollekciója
Következő cikkVin Diesel maradandó nyomot hagyott maga után