Főoldal Divat, szépség Smink Bemutatkoznak a Maybelline őszi újdonságai

Bemutatkoznak a Maybelline őszi újdonságai

Az ősz beköszöntével jó pár újdonsággal kedveskedett nekünk a Maybelline: az idei divatszínekben pompázó körömlakkoktól kezdve egészen a füstös sminkekhez tökéletes szempillaspirálig.

Volum’Express Smoky Eyes szempillaspirál

maybelline_colossalvolume

Imádod a füstös szemeket? Akkor ezt a szempillaspirált neked találták ki! A Maybelline Volum’Express Smoky Eyes spirál különleges kollagén összetételnek köszönhetően, a pillák 9-szer dúsabbnak látszanak és most először: egy Maybelline szempillaspirál matt szemhéjpúder-pigmentekkel.

A még tökéletesebb eredmény érdekében érdemes kipróbálni a Volume ‘Express Colossal szemceruzát, amit pontosan arra terveztek, hogy egyetlen vonással gazdagon pigmentált matt, intenzív szénfekete keretet adjon a szemeknek. A vastag ceruzahegy és a szivacsos, satírozáshoz készült ceruzavég megkönnyíti a dolgunkat.

maybelline_colossalvolume2

Colorama körömlakkok

Öltöztesd körmeidet a kifutók tredi színeibe! A színek megszállottja vagy? Akkor a Colorama körömlakkjai neked valók! A lepattogzást gátló összetétel és a merész színek nem hagynak cserben, ráadásul nagyon egyszerűen fel tudod vinni a körmeidre. Lakozz a hangulatodnak megfelelően! Válaszd a Maybelline Colorama  Coral Reefs, Blubbliccious, vagy  Electric Blue árnyalatait, imádni fogod, bármelyiket is használod a 32 trendi színből!

maybelline_colorama1  maybelline_colorama2

Dream Fresh BB krém

A Maybelline Dream Fresh BB krém  1 lépésben kombinálja az alapozók és a bőrápolók hatását a tökéletesebbnek látszó, álomszép bőrért, és a Maybelline alapozóktól megszokott széles választékban, 4 színárnyalatban kapható!

maybelline_dreamfreshbbcream  maybelline_dreamfreshbbcream2