Főoldal Szabadidő Programok, események Bringával a vörös szőnyegen: stílusos biciklisták a Madách téren

Bringával a vörös szőnyegen: stílusos biciklisták a Madách téren

Június 5-én megtelik a Madách tér a legstílusosabb bringásokkal! A divat és a környezettudatosság jegyében született „ Bringával a vörös szőnyegen ” elnevezésű rendezvényen a civil versenyzők mellett olyan stílusos hazai sztárok mutathatják meg legtrendibb bringás szettjüket, mint Horányi Juli, Odett, Lakatos Márk vagy Trokán Nóra. A városi biciklizést népszerűsítő, divatbemutatóval egybekötött versenyre még május 27-ig lehet jelentkezni, az InStyle oldalán.

cyclichic_bringaval_a_voros_szonyegen_2014

Június 5-én kiderül ki lesz idén Budapest legstílusosabb bringása! Az InStyle magazin és a Hungarian CycleChic immár harmadik alkalommal rendezi meg a „Bringával a vörös szőnyegen” névre keresztelt rendezvényt, ahol Office, Urban, Nightlife, Kreatív, Páros és MOL Bubi kategóriában indulhatnak el a versenyzők. Az egyedi bringás szetteket május 27-ig lehet feltölteni az InStyle honlapján, ahonnan egy divattervezőkből, fashion szakértőkből, újságírókból és hírességekből álló zsűri választja ki a nyerteseket. A szerencsés beküldők az értékes ajándékokon felül olyan extravagáns sztárok kíséretében vonulhatnak fel a vörös szőnyegen, mint például Horányi Juli, Danics Dóra, Odett, Haumann Máté, Iszak Eszter vagy Lakatos Márk.

cyclechic_tavalyi_nyertesek

A sztárokon és a nyerteseken kívül a szervezők sze

retettel várják a biciklizés és a divat szerelmeseit: Nézd meg a sztárokat nyeregben június 5-én 20:00 órakor, a Madách tér vörös szőnyegén!

cyclechic_plakat

Jelentkezz, május 27-ig még feltöltheted legmenőbb biciklis szetted fotóját az alábbi oldalakon:

http://instyle.hu/bringaval-a-voros-szonyegen-cycle-chic-2015/
http://instyle.hu/cyclechic/