Főoldal Divat, szépség Brnóban mutatkozik be agneskovacs legújabb kollekciója

Brnóban mutatkozik be agneskovacs legújabb kollekciója

Kovács Ágnes INVERT kollekciójának tervezési folyamatát az alkalmazott technológia inspirálta, a letisztult stílusban készült 12 darabból álló kollekció minden darabja jellegzetes  formavilággal bír.

agneskovacs_greybackpack

A brnoi STYL-KABO nemzetközi divat-, cipő- és bőráru vásáron (International Fashion Footwear and Leatherwear Fairs) mutatta be új kollekcióját az agneskovacs leather design. Az INVERT kollekció a Gombold Újra! díjnak köszönhetően jutott ki a cseh közönség elé, hamarosan pedig itthon is megtekinthető a Black Box Budapestben.

“A brnoi vásárnak köszönhetően teljesen új tapasztalattal gazdagodtam, mivel korábban még nem volt lehetőségem kiállítóként részt venni egy nemzetközi rendezvényen. Örömmel találkoztam komolyabb érdeklődőkkel, akik igazán nyitottak voltak az egyedi, kézzel készült, kis szériás termékek iránt. Az INVERT külföldi bemutatkozása után remélem, hogy a hazai közönség is hasonló lelkesedéssel fogadja majd a kiegészítőimet.” – mesélt élményeiről Kovács Ágnes.

agneskovacs_whitehandbag  agneskovacs_blueclutch

Az INVERT kollekció esetében a forma a belső varrással indul, majd külső varrásban végződik, ez adja a táskák jellegzetességét és az oldalmegoldások különlegességét. A különböző fazonok és méretek az oldalarányok változtatásával kerültek kialakításra. A kollekció során használt színek idén a fekete és a szürke mellett sötétkékkel és fehérrel bővültek, fazont tekintve pedig hátizsák, kézitáskák és clutch-ok is készültek.

Az INVERT kollekció készítése során felhasznált alapanyag egy olyan marhabőr, mely a tervező által használt eddigi legfinomabb anyag, – ezt az anyagot egyébként több nemzetközi divatház is előreszeretettel alkalmazza. A kollekció kampányképeit Károlyi György, a Flashback fotósa készítette.

Az INVERT kollekció a kampánykép-sorozattal együtt megtekinthető 2014. február 27-én a Black Box Budapestben. Az eseményen a tervező személyesen vár minden érdeklődőt!