Főoldal Divat, szépség Smink Tiszta Amerika: bemutatkozik a Maybelline 2014-es tavaszi sminktrendje

Tiszta Amerika: bemutatkozik a Maybelline 2014-es tavaszi sminktrendje

maybelline_colossal_go_extremeA Maybelline New York tavaszi sminktrendje az amerikai stílust, életérzést járja körül. Larion Oscar a Maybelline New York magyarországi sminkmestere  a három sminkkollekcióban a  New York  Fashion Week divatdiktáló erejét, és az „American  Dream” álomvilágát kívánja szemléltetni.

Az American Love a mámorítóan túlfűtött szerelmet mutatja, amikor az ember belefeledkezik a mindennapokba és a felhők fölött jár. Az American Life extrém módon emeli ki  a csábítás első legfontosabb kellékét a tekintetet, nem is akárhogy, akármivel:  GO EXTREME!

American Dream Look

american_dream_1

Egységesítsd bőröd színét, szerkezetét az Affinitone Mineral ásványi anyagokban gazdag, folyékony alapozóval. Finoman púderezd le az Affinitone selymes, matt púderrel. Az orcák természetes ragyogását az Affinitone Blush Peach  barackos árnyalatú arcpirosítóval érheted el. A szemfestés első lépéseként  a Color Tattoo  tartós szemhéjkrém  Permanent Taupe árnyalatát satírozd a mozgó szemhéj egészére, majd a szemzugtól a szemöldökig és a szem külső szélétől halványan, szintén a szemöldökig, készítsünk egy finom árnyékot. Majd a Big Eyes szemhéjpúder Luminous Brown paletta bézs színét satírozzuk a mozgó szemhéjra. A szempillatőre a sötét barnával mélyítsük a tekintetet. A szemzugba pedig a coral narancs árnyalatot tegyük fel. Alul csak a szem közepéig, szép átmenettel. A paletta közepén található High Light-ot a szemöldökcsont közepére satírozzuk. A Lasting Drama Gel Liner tartós krémtussal kifelé vastagodó tusvonallal koronázzuk meg a szemfestést. Szemöldökünket élénkítsük a Master Shape ceruzával. Szempilláinkat a The Colossal GO EXTREME szempillaspirállal fessük ki, de csak fent. A szenvedélytől izzó, Color Sensational High Shine Gloss, Electric Orange vibrálóan izgalmas, narancs árnyalatú szájfénnyel fessük ki ajkunkat.

american_dream_2

 

American Love Look

american_love_1

Tökéletesítsd bőröd színét, szerkezetét az Affinitone folyékony alapozóval,  majd finoman púderezd le a selymes, matt Affinitone púderrel. Orcáidat az Affinitone Blush Rosewood rózsás árnyalatú, arcpirosítóval élénkítsd az arccsont alatt, ívesen a halánték irányába. A szemfestéshez a Color Tattoo 24H tartós szemhéjkrém Pink Gold árnyalatát satírozd a mozgó szemhéj egészére. Az alsó szempillatőhöz pedig végig a Color Tattoo Metallic Pomegranate, bordó színét. A Lasting Drama Gel EyeLiner tartós krémtus fekete színével fent húzzunk egy szép tusvonalat, lent emeljük ki a vízvonalat. A szem külső szélét kössük össze a fekete színnel és enyhén satírozzuk ívesen felfelé. Szempilláinkat alul- felül fessük ki a The Colossal GO EXTREME szempillaspirállal. Szemöldökünket élénkítsük a Master Shape ceruzával. Az ajak mámorító ártatlanságát a Color Sensational High Shine Gloss Pink Shock árnyalatú szájfénnyel érhetjük el.

american_love_2

 

American Life Look

american_life_1

Uniformizáld bőröd színét, szerkezetét az Affinimat matt hatású, természetes alapozóval. Finoman púderezd le az Affinitone selymes púderrel. Élénkítsd az orcákat az Affinitone Blush Peach barackos árnyalatú arcpirosítóval. A szemfestéshez a Color Tattoo tartós szemhéjkrém Permanent Taupe színét satírozd a mozgó szemhéj egészére, majd az alsó szempillatőhöz végig. Kontúrozd körbe alul-felül a szemet a Master Drama Khol  tartós szemceruzával. Finoman satírozd el a kontúrszéleket a szem külső sarkánál, ívesen felfelé készítsd el az átmenetet. A mélyítő vonal közepét emeld ki a ceruzával és satírozd el. Húzd meg a vízvonalat is. Szemöldöködet élénkítsd a Master Shape ceruzával. Szempilláidat a The Colossal GO EXTREME szempillaspirállal fesd ki alul-felül. Az ajak, természetes ragyogásához válaszd a Color Sensational Gloss Naked Star árnyalatát.

american_life_2

 

Újdonság! Maybelline Colossal GO EXTREME szempillaspirál

Egy vadonatúj szempillaspirállal is jelentkezett a márka, amely a Colossal GO EXTREME nevet viseli. A Maybelline-től már megszokhattuk, hogy jó áron nagyon jó minőségű szempillaspirálokat dob a piacra (ezúttal 2999 Ft az ár), melyek mindig nagy sikert aratnak a vásárlók körében.

A Colossal GO EXTREME szempillaspirál, már bizonyított a New York Fashion Week-en. Ez az innovatív szempillaspirál nevéhez hűen, minden eddigi dúsító szempillaspirált felülír. A titok a belsejében rejlik, a kefe egyedi kialakításának köszönhetően dupla adag  festékanyag kerül a spirálfejre mellyel extrém dússágot érhetsz el minden használat után.