Főoldal Életmód Vásárlás Nespresso Inissia: divatos és élénk színek a kávézáshoz

Nespresso Inissia: divatos és élénk színek a kávézáshoz

A Nespresso új Inissia kávégépe olyan élvezetet nyújt, amit nehéz egyhamar elfelejteni. A gép letisztult és divatos külsejével, vidám színeivel nap mint nap különleges élménnyé teszi a kávézást.

Ez az elbűvölő kávégép, melyet az egyszerre vidám és funkcionális tervezői megoldások ihlettek, a legtökéletesebb formában képviseli az egyszerűséget. A kávégép a Nespresso high end technológiai hírnevének máltó képviselője, áramvonalas formáit a legnagyobb hatékonyság éedekében tervezték. A Nespressotól megszokott magas minőségű kávét az Inissia 19 bar nyomású rendszere garantálja. A gép egyszerre felügyeli a megfelelő nyomást, vízhőmérsékletet és mennyiséget, biztosítva a kiemelkedő minőségű Nespresso Grand Cru kávét és az egyedülálló, tökéletes kávézási élményt minden alkalommal.

nespresso_inissia_rubyred

Az Inissia tervezésekor az egyszerűséget tartották szem előtt. Ez a kicsi, karcsú gép ugyanakkor nem marad el a Nespresso legújabb technológiai megoldásaitól, hiszen 25 másodperc alatt felmelegszik, így szinte azonnal elkészül a kávé, ráadásul az automata, előre programozott gombok lehetővé teszik, hogy mindig megfelelő mennyiségű kávét készítsünk. A gép megfelel az „A” energiatakarékossági osztályozásnak, ugyanis 9 perc után automatikusan kikapcsol. Mindössze 2,4 kilogrammos súlyával az Inissia a Nespresso készülékkínálat legkönnyebb tagja. A nagyméretű kapszulatartó, mely akár 11 kapszulát is tud tárolni, illetve a 0,7 literes víztartály bizonyítja, hogy a kis méret nem jelent kompromisszumot. Az Inissia az új Aeroccino3 tejhabosítóval is elérhető lesz, illetve összecsukható csepptálca is biztosítja a kávé tökéletes elkészítését.

Az Inissia fiatalos, játékos színpalettájával bármilyen divatos környezetbe illeszkedik. A kávégép keskeny talpa miatt bármely konyhában, nappaliban vagy vendégszobában elfér. Nincs olyan kis tér, ahová ne illene, egyszerű használatával pedig biztosan meghódít mindenkit.

Az Inissia fekete, fehér, rubintvörös, vanília, narancs és szürke árnyalatokban kapható majd, ezek a színek pedig tökéletesek azok számára, akik egy kis modernséget csempésznének a konyhájukba.

A Nespresso azért alkotta meg az Inissiát, hogy a legmagasabb minőségű kávék világába vezessen be. Az Inissia felejthetetlen első benyomást nyújt, és pontosan olyan kávét készít, amilyet szeretnénk.

Az Inissia 2014. március elejétől elérhető, hat állandó színben: fekete, fehér, rubintvörös, vanília, narancs és szürke árnyalatban, továbbá két olyan limitált kiadású színben, mint a nyári napsárga és  az égkék. A kávégép ajánlott fogyasztói ára: 29990 Ft