Főoldal Szabadidő Programok, események Családi programok a nőnapi hétvégére

Családi programok a nőnapi hétvégére

A nőnap közeledtével sokan tanácstalanok, keresik a tökéletes ajándékot, mondhatni indokolatlanul, hiszen a legtöbbször egy kis figyelmesség és együtt töltött idő az, ami mosolyt csal az arcunkra és erőt ad a mindennapi feladatokhoz. A közös élmények feltöltenek, éppen ezért most olyan programokat ajánlunk, amik felejthetetlenné teszik a nőnapi hétvégét.

Reggeli piknik

Ha piciben gondolkodtok, akkor a közeli parkba szervezett pokrócos reggeli ideális megoldás egy ilyen hétvégére. Apró változtatás ugyan, de ez is sokat lendíthet a bejáratott reggeli rutinon. A tojásrántottás, sonkás vagy szalámis szendvics, egy pohár Ági málnaszörppel ráadásul pikk-pakk el is készíthető.

Fotó: Shutterstock

Élménynap

Az autós kirándulás kicsiknek és nagyoknak egyaránt nagy kaland, nőnap alkalmából pedig számos érdekes program várja a felfedező anyukákat, családokat, például a Budakeszi Vadasparkban vagy akár az Alcsúti Arborétumban. Egy kellemes séta – főleg zöldövezetben – sokat segít a stressz levezetésben, a mentális egészség megőrzésében, míg a helyszíni programokkal játszva és szórakoztató módon tanulhatunk új dolgokat. Ilyenkor sem árt, ha lapul a hátizsákban mondjuk egy jaffa üdítő, ez talán a felfedező utak kedvenc íze.

DIY – Csináld magad foglalkozások

A DIY-műhelyek, amellett, hogy kikapcsolódást jelentenek, segítenek az önkifejezésben, az egyensúly megtartásában, ami nőként és anyukaként egyaránt fontos. Ilyenkor kreatív energiák mozdulnak meg, legyen szó dekorációról, festésről, rajzolásról, varrótanfolyamról, vagy akár főzőtanfolyamról. És az, hogy, mi indítja be a fantáziánkat, sok mindentől függ, de néha elég egy illat vagy akár íz, ami lendületbe hoz és megadja a flowt-t. Mi az Áginál a bodza-lime-ra esküszünk.

Éjszakai fürdőzés

A fürdőzés minden családban egy aduász, március 7-én és 8-án ráadásul nemcsak napközben várják a látogatókat, hanem esti fürdőzéssel is kecsegtetnek például Harkányban, Sárváron, Miskolctapolcán vagy akár Bogácson. Így alkalom adtán beiktatható egy közös pihentető program apával, amihez a legjobb alkoholmentes társ a mézes-levendulaszörp.