Főoldal Életmód Vásárlás Különleges illatok Nemzetközi Nőnapra

Különleges illatok Nemzetközi Nőnapra

Három csodálatos illatot gyűjtöttünk össze Nemzetközi Nőnap alkalmából, melyekkel kifejezhetjük egyediségünket és nőiességünket a hétköznapokban, no és persze ajándéknak sem utolsók!

Gyengéden gondoskodó: Betty Barclay Tender Love

Imádja a réteket és hosszú sétákat tesz a természetben, mindenre van ideje, nagylelkű és melegszívű: a Betty Barclay Tender Love illata tökéletes minden olyan érzelemgazdag hölgy számára, aki lágyan visszafogott, bájos illatot keres. Az illatkompozíció először a bergamott és a mandarin friss könnyedségével tárul elénk, majd a szívillatban álmodozásra hívogató, virágos jegyek bontakoznak ki.

Frissen lendületes: s.Oliver BLACK LABEL EAU LÉGÈRE

Egyáltalán nem akarjuk megszelídíteni: egy magabiztos nő pontosan tudja, mit akar, és így is viselkedik. Szilárd, határozott, és az s.Oliver BLACK LABEL Eau Légère-ben meg is találja a hozzá illő illatos kiegészítőt. A parfüm mandarinos-rebarbarás jegyeivel az első fújásra könnyed, kecses elevenséget hordoz magában, azt követően pedig elmerülünk az elragadó gyöngyvirágból, jázminból, ibolyából és lédús őszibarackból álló szívillatban.

4711 Acqua Colonia Lychee & White Mint: az egzotikus frissesség illata

A 4711 Acqua Colonia Lychee & White Mint innovatív, szokatlan összetevői révén különbözik a többi kölnivíztől. A kompozíció modern frissessége az érzékeinket hívja új utakra: a gyümölcsösség, valamint a menta enyhe frissessége egymással kölcsönhatásban kerülnek egyensúlyba. Ez a váratlan összjáték az illatélményt is egészen egyedivé varázsolja.