Főoldal Szabadidő Televízió Egy nap, amikor ugyanazt a filmet nézheted 24 órán keresztül a Paramount...

Egy nap, amikor ugyanazt a filmet nézheted 24 órán keresztül a Paramount Networkön

Április 1-je a kedvenc napja a tréfálkozni vágyóknak, így a Paramount Network sem maradhat ki a buliból. A különleges dátum rendhagyó műsort hívott életre: ma egész nap, holnap reggel 06:00-ig a Palm Springs című időhurkos komédia lesz terítéken Andy Samberg, J.K. Simmons és Cristin Milioti főszereplésével. A filmcsatorna emellett temérdek vicces, ám „hamis” reklámmal röpíti a nézőket Palm Springs időtlen világába.

Sokan érezhetik azt, hogy a mindennapok összefolynak, és mintha foglyaik lennének saját életüknek. Számukra a Palm Springs főszereplői biztos azonosulást nyújthatnak: a vígjáték hősei ugyanis képtelenek kikecmeregni saját 24 órás börtönükből, mintha csak egy rossz április 1-jei tréfa áldozatai lennének, mely történetesen egy kaliforniai luxusesküvő. Míg az ifjú pár számára ez életük legszebb napja, a nász időhurokban ragadt vendégei, Sarah (Cristin Milioti) és Nyles (Andy Samberg) is lassan, de biztosan egymásba szeretnek.

Ezt az időtlen világot hozza el a nézőknek a Paramount Network: a csatornán ugyanis ma, április 1-jén pontosan 12-szer látható az ikonikus film, egymást követően, 24 órán keresztül. Az aktuális tartalomfogyasztási trendekre hangolódva, a csatorna – kellő humorral – így teszi lehetővé, hogy a néző maga választhassa ki: pontosan melyik alkalom mellett dönt a 12-ből. És hogy még inkább ráüljenek a „bolondok napja” flow-ra, a nézők – a csatornán amúgy is futó reklámokon kívül – egész nap frenetikus termékreklámokkal, műsorajánlókkal is találkozhatnak, melyeket a Palm Springs ihletett. A multifunkciós mozifilm így lehet alapja gyógyszerreklámnak, turisztikai promóciónak, telefonszolgáltatói hirdetésnek vagy akár sörpromóciónak.