Főoldal Kultúra Film Élőben követhető a Focus – a látszat csal világpremierje

Élőben követhető a Focus – a látszat csal világpremierje

Londonban ma este, párhuzamosan cikkünk megjelenésével tartják Will Smith és Margot Robbie új filmjének, a Focus – a látszat csal című film világpremierjét, amelyet a Napimagazin.hu olvasói élőben követhetnek oldalunkon, azaz ebben a cikkben.

Az esemény helyi idő szerint 19:40-kor kezdődik a London’s Leicester Square mozijában.

A vörös szőnyegen a sztárok mellett a világ egyik legjobb bűvésze/szélhámosa, Apollo Robbins is feltűnik (ő volt a film egyik technikai szakértője), és különleges, látványos programokkal szórakoztatja a nézőket.

A filmről néhány mondatban:

A mesternek tanítvány kell. Nicky (Will Smith) szélhámosok között nőtt fel, és a szélhámosok királya lett: de ő is utódra, vagy legalább egy tanítványra vágyik. A szárnyai alá vett ifjú csaló (Margot Robbie) igazi tehetség, mégis bajt okoz: a mester beleszeret. Márpedig ebben a szakmában az ilyesmi tilos – lebukás lehet a vége.

focus_film_napimagazin_will_smith

Amikor néhány év múlva találkoznak, már egyforma esélyekkel indulnak életük nagy fogásáért: egy spanyol aranyifjút (Rodrigo Santoro) próbálnak kiforgatni a vagyonából. Ám a szakma és az érzelmeik végleg összekeverednek, amikor kiderül, hogy más jelentkező is van a pénzre és a csinos szélhámosnő kegyeire is…

Az Őrült. Dilis. Szerelem. író-rendező párosa, Glen Ficarra és John Requa ismét bebizonyítja, hogy két rendező kétszer olyan vicces: és ismét fantasztikus sztárok segítik őket ebben.

A film trailere:

Mozibemutató: 2015. február 26.