Főoldal A világ Belföld FoxPost: add fel, és vedd át a csomagodat gyorsan és egyszerűen!

FoxPost: add fel, és vedd át a csomagodat gyorsan és egyszerűen!

Idén márciustól folyamatosan egyre több helyen jelentek meg az országban a piros rókafigurával jelzett csomagküldő automaták. A FoxPost rendszere az interneten vásárlók és a biztonságos csomagküldési megoldást igénylő számára nagyszerű lehetőség, hiszen olyan helyeken érhető el, ahova a neten vásárlók is naponta járnak. A plázákban és bevásárlóközpontokban akkor vehetik át a küldeményüket, amikor van rá idejük, szeptembertől pedig a lakossági csomagfeladás is a lehető legegyszerűbb és leggyorsabb lett. Nem kell mást tenni, mint megkeresni a hozzánk legközelebb eső FoxPost csomagautomatát, a küldemény 1 perc alatt feladható, és országosan akár 1 munkanap alatt a célautomatába ér.

Ahogyan az internetes vásárlás is fejlődik, egyre inkább felhasználóbaráttá válik, úgy lesz a csomagátvétel is egyre egyszerűbb, és egyre jobban kiszolgálja a vásárlói igényeket. Amelyek természetesen szintén nőnek: „Nincs erre sok időm” ,,A csomagot nagyon gyorsan akarom megkapni” „Nem akarok sorban állni” – hiszen a kényelmi szolgáltatásoké a jövő. Ezt ismerte fel a FoxPost is, amikor új szereplőként lépett a magyarországi csomagautomata piacra, egyedülálló és innovatív beltéri megoldásával.

foxpost-lurdy

Plazák, hipermarketek előterében sétálva már egészen biztosan sokan találkoztak a Magyarországon egyedülálló technológiát meghonosító csomagküldő-automatákkal. Az egyszerűen kezelhető, különböző méretű szekrénykékből közvetlenül vehetjük ki a nekünk érkező küldeményt, avagy helyezhetjük be azt, ha mi szeretnénk valakinek csomagot küldeni. Nem kell tehát ezután a postai sorbaállással küzdenie azoknak, akiknek korlátozott az ideje, és a csomagot várók sem kell, hogy feszülten figyeljék, vajon odaér-e addig a küldemény, amíg még otthon tudnak tartózkodni. A beltéri automatáknak köszönhetően azért sem kell aggódni, hogy az időjárás kárt okoz a csomagunkban és teljes diszkréció mellett intézhetjük ügyeinket. Átvenni a csomagot 7 napig lehetséges, ez is egyedülálló a magyarországi csomagautomaták között.

A webáruházas vásárlások mellett egyre nő a lakossági online piacterek, vagyis a magánszemélyek közötti áruforgalom, a kínált termékek és a hirdetések száma egyre növekszik, a Vatera jelenleg közel 2,7 millió regisztrált felhasználót tudhat magáénak. Egyes kategóriákban rendkívül magas tranzakciószám zajlik le egy hét alatt. Legyen szó akár kinőtt gyerekruhákról, amelyek valamelyik aukciós oldalon keresztül találnak új gazdára, az unokáknak szánt szülinapi ajándékról, vagy bármi olyan tárgyról, amelyről azt gondoljuk, hogy szeretnénk valakinek eljuttatni, mostantól a FoxPost automatái kitűnő megoldást biztosítanak mindehhez:  Mostantól garantáltan a legrövidebb idő alatt és a legbiztonságosabb, leggyorsabb módon adhatunk fel csomagot.

foxpost_Auchan-Budaors

Forradalmi újdonság tehát, hogy szeptemberben elindult a magánszemélyek közötti csomagküldési lehetőség, vagyis annak lehetősége, hogy a csomagfeladás egy FoxPost automatából történjen: a csomagot bármilyen otthon fellelhető dobozba, csomagolóanyagba tehetjük, nem szükséges megcímkézni sem,– a monitornál bankkártyával kell kifizetni a küldemény szállítási költségét, majd betesszük egy szekrénybe és a küldemény akár másnap a kiválasztott automatába jut, ahonnan a címzett egy SMS értesítés után kód segítségével kiveheti.

Már ha a csomagunk nem több mint 25 kg és a mérete belefér a fakkba, azaz maximum 62x60x36 cm. Persze, ha valaki internetes áruházakból rendel, akkor is gyakran találkozhat a róka barátságos figurájával, hiszen számos webáruház szállítási opciójából válaszható már a FoxPost. Ilyen például az Extreme Digital, a Petissimo, a 220Volt, a Lifestyleshop. Az elkötelezett  partnerek és vásárlók számának növekedését várják attól az új szolgáltatástól is, amely október 5-től már elindul az első kiemelt webshopoknál. Ez nem más, mint az új, prémium szupergyors kiszállítás, azaz ha egy  adott napon a webshop által meghatározott időpontig a vásárló leadja megrendelését, akkor még aznap át is veheti a küldeményét.

Kevesen gondolnak arra az egyszerű, és nem elhanyagolható tényre, hogy a FoxPost használatával ökológiai lábnyomunkat is csökkenthetjük, hiszen nem kell felesleges energiát pazarolni az esetleges sikertelen kiszállítások miatt, ott vehetjük át a küldeményt, ahol egyébként is gyakran járunk. Kevesebb üzemanyag fogy, de a modern járműflotta és a környezetbarát technológiával, újrahasznosított anyagok felhasználásával kialakított, minimális áramfogyasztású csomagautomaták is hozzájárulnak ahhoz, hogy óvjuk a környezetünket. Az automatáknál egyébként biztonsági okokból csakis bankkártyával lehet fizetni.

A FoxPost hálózata jelenleg országszerte már közel 6 millió ember számára elérhető, a nagyvárosokban és a legforgalmasabb bevásárlóközpontokban, a jövőben pedig a csomagautomaták száma a tervek szerint akár 250 is lehet majd. A következő hónapokban a FoxPost több akciót is tervez, amellyel szeretné ismertebbé tenni a szolgáltatást, és természetesen nem maradnak ki az év végi jótékonysági akciókból sem, a részleteket a honlapjukon és a közösségi médiában teszik majd közzé.

TIPP:

Többre vagy kíváncsi? Akkor látogass el ide: www.foxpost.hu