Főoldal Szabadidő Programok, események Örökbefogadó nap a Premier Outletben

Örökbefogadó nap a Premier Outletben

A felelős állattartást nem lehet elégszer hangsúlyozni, így az Országos Állatvédőrség Alapítvány és a biatorbágyi outlet központ összefogott: most szombaton a két szervezet egy rendhagyó kisállat örökbefogadó napot tart.

A Premier Outlet idei születésnapi hétvégéjén a számtalan program mellett a felelős állattartás és az állatvédelem is a középpontba kerül. „Mivel a Premier Outletben a nyitás óta, vagyis már közel 11 éve szabadon vásárolhatunk négylábú kedvenceinkkel, így nem véletlen, hogy az idei születésnapunk kiemelt főszereplői az állatok lesznek” – tudhattuk meg Imre Csabától, az outletközpont centerigazgatójától.

PremierOutlet-szuletesnap

A születésnapi rendezvény október 9-én és 10-én reggel 10 órától este 9-ig tart. Szombaton több állatvédő szervezet is kitelepül az outletközpontba, így az érdeklődők a szakemberektől tájékozódhatnak a felelős állattartásról, valamint az ingyenes állatorvosi tanácsadást is igénybe vehetik. A tájékoztatás mellett az örökbefogadás is nagy hangsúlyt kap: a résztvevő állatmenhelyek jóvoltából számos gazdára váró négylábúval is találkozhatunk a helyszínen.

Az esemény védnöke Tornóczky Anita, az Állatvédőrség ügyvezető igazgatója. A szervezet 2011-es megalakulása óta több tízezer állaton segített már. „Fő célunk az állatkínzás és a természetkárosítás elleni összehangolt, hatékony fellépés” – fejtette ki Anita. – „Az állatvédőrök feladatai között szerepel többek között a felelős állattartásra nevelés is és szívesen veszünk részt minden olyan rendezvényen, amely ezt célozza, így örömmel vállaltam el a Premier Outlet születésnapi rendezvényének védnöki szerepét. Nagyon reméljük, hogy sok négylábú talál majd gazdára most hétvégén.”