Főoldal Szabadidő LEGO LEGO Családi Napok: indul a LEGO Star Wars küldetés!

LEGO Családi Napok: indul a LEGO Star Wars küldetés!

Nagyszerű alkalom nyílik, hogy megismerjük a legújabb LEGO Star Wars figurákat és teljesítsük a 4 feladatot, hogy akár mi is jedi lovaggá válhassunk. A LEGO őszi rendezvénysorozatának első helyszínén, az Arena Plazában fiúk és lányok is megmutathatják, mit tudnak a LEGO ügyességi és logikai feladataiban.

lego-csaladi-nap-arena-plaza-2015-oktober-9-10-napimagazin

Az október 9-én, az Arena Plazában startoló ingyenes LEGO családi rendezvénysorozat igazi kikapcsolódás, és minőségi időtöltés kicsiknek és nagyoknak.  Az emeleten található helyszínen a résztvevők egy LEGO Star Wars küldetésen vehetnek részt, amelynek teljesítéséhez logika, ügyesség és lelkesedés egyaránt szükséges.

A márka számára idén kiemelten fontos az apróságok közösségi programokon keresztül történő fejlesztése, ezért a Családi Napot megelőzően egy ügyességi pályázatot írt ki iskolás osztályok vagy csoportok számára. A meghirdetett pályázat célja volt apró makettek építése LEGO illetve más egyéb anyagok felhasználásával. A tíz legjobb makettet az Aréna Plazában október 9. és október 10. között állítják ki, melyekből Star Wars rajongó hírességek és a LEGO csapata választják ki a nyertes alkotást a hétvége folyamán.

A LEGO  Családi Napok időpontja: 2015. október 9-én pénteken 14-19 óra között, és október 10-én szombaton 10-19 óráig

Helyszín: Arena Plaza, 1. emelet, Media Markt előtti rendezvényhelyszín. A rendezvényre a belépés ingyenes.