Főoldal Életmód Vásárlás Limitált kiadású Party Animal csomaggal készül a SodaStream a téli bulikra

Limitált kiadású Party Animal csomaggal készül a SodaStream a téli bulikra

A Sodastream két népszerű koktél szörpöt – mohito és moscow mule – és sajátos party animal desingnú palackot dob a piacra. A szörpök és a szódagép segítségével percek alatt elkészíthető a két koktél alkoholmentes változata, melyet a gyerekek és az esti buli sofőrjei is szabadon fogyaszthatnak.

Aki az alkoholos változatot kedveli, annak már csak a vodkát vagy rumot szükséges a pohárba töltenie a szénsavas ital mellé. A kevésbé sietősek az instant megoldást kiegészíthetik pár díszítőelemmel – pl.: mentalevél, limekarika – a tökéletes koktél élményhez legyen szó akár az alkoholmentes, akár az alkoholos változatról.

sodastream-party-animal-02A márka szerint a szénsavas technológiákban hatalmas piaci potenciál van, ezért döntöttek úgy, hogy a klasszikus gyümölcsszörpök mellett a koktélok irányába is elmozdulnak. Nyáron BeerBar néven alkoholtartalmú „sörszörpöt” is a piacra dobtak, amivel otthon bárki saját sört készíthet magának. A koktél pack várhatóan decembertől kapható majd itthon.

A mohito az egyik legkedveltebb koktél, ma is elengedhetetlen része a házibuliknak. Számos módon variálható, ízesíthető. A SodaStream az alapváltozathoz passzoló „szörpöt” hozta forgalomba, mely önmagában az alkoholmentes koktél ízét garantálja. Az alkoholos változathoz pedig elég csak fehér rumot tölteni és máris felszolgálható a házi mohito. Sokan nem tudják, hogy az angostura (közel 40%-os alkohol) is alaphozzávalója az eredeti koktélnak, így aki biztosra akar menni, az mindkét alkoholt beszerezheti a szörp mellé. Ezután már csak tört jégre, illetve díszítésnek mentalevélre van szükség a tökéletes házibuli italhoz.

sodastream-party-animal-01

A másik szörp a moscow mule szerelmeseinek ígér gyors és igazi koktélélményt. Az eredeti receptben gyömbérsörrel öntik fel a vodkát és lime levet, a kevésbé alkoholos változatban gyömbér ízű üdítőt használnak. A koktél eredete is érdekes, egy vodka márka kereskedője szerette volna a terméküket népszerűsíteni, míg az egyik bár tulajdonos a gyömbérsör-készletén szeretett volna túladni. Ebből a találkozásból születette a moscow mule, mely most alkoholmentes változatban is könnyen elkészíthető otthon a SodaStream szörpjének köszönhetően. Aki az alkoholos verziót preferálja, annak elég egy kis vodkát hozzáönteni az italhoz. A limekarika és a törtjég pedig már csak hab a tortán.  A bátrabbak egy kis angosturával is ízesíthetik.