Főoldal Bulvár Itthon Glamour Women of the Year 2012: a győztesek

Glamour Women of the Year 2012: a győztesek

Tegnap este a patinás Up! the Club biztosította a helyszínt az immáron negyedik alkalommal megrendezett Glamour Women of the Year 2012 díjátadónak. Hasonlóan az eddigiekhez, idén is Rákóczi Ferenc celebrálta az eseményt, masszív jókedvet csempészve az este hangulatába.

Kétségtelen, hogy az idei évben jelentős növekedést tapasztalhattunk a szavazatok alakulásánál, hiszen 30 ezernél is többen voksoltak a hat kategória összesen harminc jelöltjére. Stílszerűen az esemény első díját Maróy Krisztina, a Glamour főszerkesztője adta át, melyet a Romani Design vezetője, Varga Erika kapta.

Mindegyik kategóriában igen szoros volt a verseny, így nehéz lehetett a döntés szavazásnál: ez kitűnt máris a legjobb műsorvezető kategória nyertesének megválasztásánál – melyben végül Tatár Csilla vitte a prímet, maga mögé utasítva Iszak Esztert és D. Tóth Krisztát.

Glamour_Women_of_the_Year_2012_05

Glamour Women of the Year 2012 05A legjobb divattervezőnek idén Abodi Dóra bizonyult, míg a legjobb színésznőnek járó elismerést a jelenleg is futó Csillag születik-széria zsűrítagja, Pokorny Lia kapta. A Glamour olvasói szerint egyértelműen Janicsák Veca a legjobb énekesnő, így e kategória díját ő zsebelhette be.

A díjátadó történetében idén először történt duplázás, méghozzá  a legjobb modell kategóriában: a 19 éves Palvin Barbara – aki idehaza leginkább a közelmúltban lett ismert idehaza, miközben 13 éves kora óta a legnagyobb divatcégek foglalkoztatják világszerte – másodjára kapta meg az elismerést, melyet mosolyogva summázott, sőt, megmutatta azt is, hogyan a legcélszerűbb Glamour-díjjal pózolni. Egyébként Barbara jelenleg a L’Oréal nagyköveteként ténykedik.

Glamour_Women_of_the_Year_2012_0016

Természetesen egy, a legsármosabb férfiaknak járó díj is kiosztásra kerül minden évben: 2012-ben a TV2 Jóban Rosszban Tamás atyája, Száraz Dénes kapta a legtöbb szavazatot, mellette Trokán Nóra vitte el az Aréna Pláza legstílusosabb Glamour Women of the Year elismerését. Végül pedig , de nem utolsósorban – Demmer Erika, aki alapvetően plus size-modellkarrierjéről ismert – a legszebb bőr kategóriában tudhatta magáénak a Nivea Q10 díjazását.

Glamour_Women_of_the_Year_2012_0026