Főoldal Divat, szépség Hajápolás Got2b Volumania: a dús haj soha nem megy ki a divatból

Got2b Volumania: a dús haj soha nem megy ki a divatból

Öt nőből négy megbízható tartást vár el hajformázójától, hogy a rakoncátlan tincseit a helyükön tartsa. Emellett három nőből egy dús hatást is szeretne –, hogy követni tudja a divatot, mely a nagy, dús hajakról szól. A trendkövető hajformázó márka, a got2b megalkotta a volumania termékcsaládot – a márka új hajdúsító kollekcióját.

got2b_volumania

Az új kollekció bemutatja az első got2b dúsító spray hajhabot. A precíz adagolásának köszönhetően a haj dús hatása már a hajtőnél kezdődik. A got2b volumania volumen növelő spray hajhabja (250 ml) kombinálja a hajlakk előnyeit a hajformázó hab tulajdonságaival. Két különböző módon is használható – akár egy sprayt, közvetlenül a hajtőre fújva, vagy mint a hajhabot eldolgozva a tenyérben és úgy felvinni a hajra.

Szintén innovatív újdonság a got2b volumania kollekcióban a spray formátumú frissítő hajformázó por – instant volumen a hajtöveknek, bárhol, bármikor. A got2b volumania volumennövelő spray hajformázó por (200 ml) azonnali dús hatást nyújt, nincs szükség nedves hajra. A szárazsampontól eltérően nincs szükség a használata után fésülésre, hogy a maradandó nyomokat eltüntessük. A spray hajformázó por a got2b-tól mindenkinek megadja a lehetőséget, hogy dús hajat készítsen magának.