Főoldal Életmód Otthon Hosszan tartó frissesség a ruháink számára

Hosszan tartó frissesség a ruháink számára

ruhak_57Ha belegondolunk, nyolc hét rengeteg idő – elég például arra, hogy a virághagymák kihajtsanak, és virágpompába borítsák a kertet, vagy arra, hogy megvalósítsuk életünk vágyát, körbeutazzuk a világot, és meglátogassunk minden érdekes helyet.

Történjék bármi, egy biztos: a továbbfejlesztett Silan Classic termékcsaládnak köszönhetően visszatéréskor még mindig friss illatú ruhák várnak a ruhásszekrényben. Az új, Silan öblítők innovatív illatgyöngyei megőrzik a ruha kellemes illatát, így a ruhák akár nyolc héten keresztül frissek maradnak.

Az új Silan Classic öblítőknek köszönhetően mostantól a ruhák heteken át megőrzik friss illatukat a ruhásszekrényben. Az új összetételt gazdagító illatgyöngyök a tartós frissesség érzetét teremtik meg. A mozdulatra és érintésre aktiválódó kapszulákból felszabaduló, intenzív Silan illat garantálja a frissességet.

Friss összetétel, friss illatok, friss megjelenés

silan_classic

Az összetétel továbbfejlesztésén túl az új Silan Classic öblítő család friss, modern csomagolást is kapott, mely a természetes frissességet tükrözi, a virágos tavaszi mezőktől a friss nyári égboltig:

• Silan Fresh Sky – a mélykék nyári égbolt frissességével
• Silan Morning Sun – a hajnali napfelkelte harmatos frissességével
• Silan Lilac Garden – az orgona elbűvölő illatával, amitől a nyári kert megtelik a szép emlékekkel
• Silan Fresh Spring – a hosszú tél után élettől duzzadó tavaszi kert friss illatával