Főoldal Szabadidő Utazás Húsvéti nosztalgiavonat Gödöllőre a MÁV Nosztalgia szervezésében

Húsvéti nosztalgiavonat Gödöllőre a MÁV Nosztalgia szervezésében

A MÁV Nosztalgia gőzfelhős Sissi vonatán kicsikre és nagyokra egy igazi időutazás vár, a boldog békeidőkbe.

Április 17-én a legendás 424-es gőzmozdony húzza a muzeális kocsikból álló nosztalgiaszerelvényt Gödöllőig. A Monarchia királyi városába induló nosztalgiavonatra párnás és fapados osztályra válthatók jegyek.

Az utazást fakultatív programok egészíti ki: Húsvéthétfőn a Gödöllői Kastélyban tölthetnek el egy szép napot, vagy választhatják a Lázár Lovasparkot is, ahol hagyományőrző lovasbemutatóval, tojáskereséssel, táncházzal múlathatják az időt év egyik legszebb ünnepén.

A Gödöllői kastély programját választók érkezést követően rövid sétát tesznek a Gödöllői Királyi Kastélyhoz. Erzsébet Királyné kedvenc nyári kastélyában megismerkednek a királyi család életével és szokásaival egy vezetett tárlatlátogatáson, ezután háromfogásos ebéd következik a közeli Erzsébet Királyné Étteremben. A nosztalgiavonat visszaindulásáig szabadprogram.

A domonyvölgyi programban a gödöllői érkezést követően busztranszfer indul a Lázár Lovasparkba, ahol megtekinthető a világbajnokok terme, a versenyistálló és egy 40 perces hagyományőrző lovasbemutató is. A svédasztalos ebéd húsvéti fogásait követően tojáskeresésre indulhatnak gyerekeknek. Ezen a napon színes programok – erdei lovaskocsikázás, pónilovaglás, állatsimogató a falusi udvarban, arcfestés, kézműves foglalkozások – várják a családok apraját-nagyját.

Nosztalgiavonat retúr jegyárak (Bp. Nyugati pu. – Gödöllő vá.):
• Felnőtt – párnás osztályon: 7.990 Ft/fő
• Felnőtt – fapados osztályon: 5.990 Ft/fő
• Gyermek (4-14 éves korig) – párnás osztályon: 6.490 Ft/fő
• Gyermek (4-14 éves korig) – fapados osztályon: 4.490 Ft/fő
• Gyermek (0-4 éves korig, ülőhely nélkül): ingyenes

A nosztalgiavonat ára magában foglalja a menettérti jegyet és a helybiztosítást. Az oda- és a visszaúton meglepetés vár minden utasra!

A Gödöllői Királyi Kastély és a Lázár Lovaspark fakultatív programok, melyre külön részvételi jegy vásárlása szükséges!

Részvételi jegyek elővételben válthatók!
MÁV Nosztalgia Jegyiroda – Budapest-Nyugati pu. (10. vágánya mellett)
Tel.: +36 1 269-5242
E-mail: jegyiroda@mavnosztalgia.hu
program-link: http://www.mavnosztalgia.hu/hu/programs/show/839