Főoldal Bulvár Itthon Íme, hazánk legstílusosabb bringás hírességei

Íme, hazánk legstílusosabb bringás hírességei

Ismét kigördült a vörös szőnyeg a Madách téren, amelyen hazánk legdivatosabb hírességei mutatták meg, hogy a környezettudatosság és a stílus tökéletes egységet alkot. Többek között Szekeres Nóri, Farkas Franciska, Haumann Máté és Gájer Bálint mutatták meg trendi bringás szettjüket. A sztárok divatbemutatóját az InStyle magazin olvasóinak versenye követte, ahol öt kategóriában hirdetett győztest a szakmai zsűri.

instlye-madai_vivien

Negyedik alkalommal vonultak fel a legstílusosabb városi biciklisek az InStyle – Bringával a kifutón eseményen. A trendszetter magazin olvasói női és férfi bringás, pár, kreatív és MOL Bubi kategóriákban mutatták meg kedvenc összeállításukat. Az eltökélt versenyzőkön kívül több híresség is tiszteletét tette a rendezvényen: Szekeres Nóra, Cserpes Laura, Dallos Bogi, Farkas Franciska, Gájer Bálint, Haumann Máté, Herczeg Zoltán, Lakatos Sándor, Linczényi Márk és Mádai Vivien is designer biciklire pattant.

instyle-szekeres_nora

Szekeres Nórinak mindig is nagy szenvedélye volt a bicajozás, már gyermekkorában is szívesen tekert a nyaralások alkalmával. „Nem volt zökkenőmentes, mikor biciklizni tanultam. Sosem tudtam, hogyan álljak meg, ezért ha szerettem volna leszállni, csak leugrottam a mozgó bringáról és futottam tovább” – kezdte nevetve a műsorvezető. „Sajnos manapság kicsit kevesebb időm jut a bringázásra, de a legkisebb gyermekemet éppen most tanítom és a nagyokkal mikor a Duna-parton tekerek közben én is nosztalgiázom” – mondta el Nóri, aki nemcsak a stílusosság miatt tartja fontosnak a biciklizést. „Mindenképpen jó, ha megtehetjük, hogy mozgunk és a városi bringázással környezetünkre is odafigyelünk, hiszen ha nem ülünk autóba, kevésbé szennyezzük a környezetet. Engem sosem gátolt meg a bicaj abban, hogy kedvenc ruhadarabjaimat viseljem, remélem ez a rendezvény másokat is motivál majd, hogy bringára üljenek és megmutassák stílusos szettjeiket”.

A sztárok felvonulása után a divat és bicaj szerelmesei tekertek a vörös szőnyegen, akik közül minden kategóriában a szakmai zsűri választott nyertest. Az extrém viselettől kezdve a kifinomultabb darabokig, a legkülönfélébb outfitekkel találkozhattak a nézők. Lakatos Márk, aki tavaly a felvonuló hírességek sorát bővítette, idén az esemény házigazdája volt, és szakértőként is elemezte a versenyzők viseleteit.

instyle-dallos_bogi