Főoldal Életmód Vásárlás Karácsonyi ajándékötletek az egész családnak

Karácsonyi ajándékötletek az egész családnak

Nyakunkon a karácsony és aki még nem szerezte be az összes ajándékot a családtagok számára, annak már nincs sok ideje rá. Éppen ezért mutatunk pár olyan ajándékötletet, amivel biztosan nagy sikert arathatunk!

Fontos számára az egészség?

Forrólevegős fritőz

Ha a kiszemelt családtagnak fontos, hogy olyan ételeket tegyen az asztalra, amik nem csak finomak, de egészségesek is, akkor egy forrólevegős fritőz jó választás lehet, főleg mert bármilyen rántott étel vagy épp sült krumpli elkészíthető benne olaj hozzáadása nélkül! ( A termékről teszt itt olvasható: https://www.napimagazin.hu/teszt-sencor-sfr-5320wh-forrolevegos-fritoz-amellyel-olaj-nelkul-suthetunk/ )

Szuper Mixer

Ha olyan illetőnek keresünk ajándékot, aki életmódváltáson ment át az utóbbi időben vagy odafigyel az alakjára, annak jó ötlet lehet egy turmixgép, ami a keze alá dolgozik és megkönnyíti a mindennapokat. Jó példa erre a Sencor Szuper Mixer is, ami tartós Tritan anyagból készült és 33 000 ezer fordulatra képes percenként, amivel még a legellenállóbb magokat, dióféléket, gyümölcsöket vagy épp jeget is feldolgozza.

Smoothie maker

Nagy népszerűségnek örvendenek manapság a különböző gyümölcsökből és zöldségekből készült tápláló koktélok. Nem véletlenül: javítják az alvás minőségét, segítik az emésztést, valamint támogatják a szervezet regenerálódását sportolás után. A Sencor Nutridrink Mixer magas minőségű tartós anyagokból készült és több beállítható programmal rendelkezik, melyekkel egyszerűen készíthető bármilyen egészséges ital.

Kávérajongó?

Ha a kiszemelt családtag nagy kedvelője a fekete nedűnek, akkor hatalmas öröm lehet számára egy új espresso gép vagy bármi, ami a kávézással kapcsolatos lehet. Ha jó áron keresünk hasonló termékeket, érdemes a Sencor kínálatában körülnézni, hiszen kiváló ár-érték arányú termékeket találhatunk. Ilyen például az Espresso kávéfőző is, ami különleges csészemelegítő tálcával és 15 baros szivattyúval járul hozzá a tökéletes kávéélményhez.

Gyermek a családban?

Ha a rokonság bármelyik tagjának gyermeke született, akkor őt sem érdemes kihagyni a sorból. Egy praktikus játék mindig jól jöhet, főleg ha még fejleszti is a kicsi képességeit. Ilyen például a Buddy Toys készségfejlesztő játékszőnyeg babáknak, ami már egy hónapos kortól ajánlott, ráadásul a gyermek növekedésével együtt folyamatosan átalakítható.

Hasznos a munkához, vagy épp játéknak is kínáló!

Egy mobil rádiódó-vevő (walkie talkie) lehet lejárt lemeznek tűnik, de egyáltalán nem az. Bizonyos munkakörökben a mai napig hatalmas hasznát veheti a használója. Munka után pedig akár a gyerekeknek is jó szórakozást biztosíthat!

Otthonosan mozog a konyhában?

A kiszemelt családtag imád sütni-főzni? Akkor egész biztosan imádná, ha lenne otthon egy konyhai robotgép otthon, ami minden műveletben segítene neki. A Sencor konyhai robotgépei amellett, hogy nagyon jól néznek ki (9 színben kapható), tartósak (robosztus fém váz, fém áttétekkel) még hihetetlenül sokoldalúak is. Minden sütni-főzni vágyó álma egy ilyen!

Az időjárás megszállottja?

Ha van olyan családtagunk, aki folyamatosan azzal van elfoglalva, hogy milyen időjárás várható, akkor nem is kérdés, hogy egy professzionális meteorológiai állomás jó választás lehet számára. Csak kiszereli az erkélyre vagy a kerítésre és már figyelheti is a részletes információkat. (Teszt itt olvasható a termékről: https://www.techaddikt.hu/teszt-sencor-sws-9700-idojarasjelentes-otthonrol/ )