Főoldal Életmód Otthon Kellemes illat otthon kompromisszumok nélkül

Kellemes illat otthon kompromisszumok nélkül

A valódi otthon megteremtéséhez nem elegendő a bútorok és a kiegészítők harmóniájának megteremtése. Az igazi otthonhoz a kellemes illatok is hozzátartoznak, hiszen minden érzékszervünket kényeztetni kell. Az orrunkon keresztül érkező ingerek sokszor észrevétlenül, kevésbé tudatosan, mégis jelentősen befolyásolják az életünket, hiszen a szaglás az egyik legősibb érzékünk. Ezért az illatok nagy hatást gyakorolnak fizikai és lelki állapotunkra, sőt képesek gondolataink, érzelmeink, hangulatunk, de még viselkedésünk megváltoztatására is!

lakas_1

Egyes illatok növelik a fizikai teljesítményünket, mások segítenek az ellazulásban, vagy a könnyű elalvásban. Olyanok is vannak, amelyek az energikus ébredést és tiszta, logikus gondolkodást biztosítják. De ne feledkezzünk el a szagokról sem! A szagokról, melyek pont ellenkezőleg megkeserítik az életünket. A lakásban terjengő orrfacsaró szagok kellemetlen helyzeteket teremthetnek, főleg, ha vendég is van a háznál. Ilyenkor gyors megoldást keresünk, ami könnyen, hatékonyan és kényelmesen oldja meg problémánkat. A szagok megszüntetésére napjainkban sok megoldás közül választhatunk, mégis a legkedveltebbek a légfrissítő aeroszolok. Ezek legnagyobb előnye, hogy könnyen használhatóak és számtalan illat variációban beszerezhetők már.

Viszont egy dolgot biztosan nem szeretünk bennük és az a permet, amit maguk után hagynak.  A hagyományos légfrissítő aeroszolokban nedvesség van, ami kifújáskor kicsapódik.  Ki ne ismerné a gyakorlatot, amikor az aeroszolok kifújása után igyekszünk olyan gyorsan elhagyni a helyszínt, amilyen gyorsan csak lehet, hogy elkerüljük a levegőből ránk visszahulló részecskéket. A bútorokon, padlón hagyott folt cseppecskékről nem is beszélve. Erre a problémára jelent megoldást az új Air Wick Pure aeroszol termékcsalád, mely forradalmasítja a légfrissítők világát.

Az új Air Wick Pure a hagyományos aeroszolokkal ellentétben egyáltalán nem tartalmaz vizet, így nedvesség kicsapódása nélkül szünteti meg a kellemetlen szagokat, hogy zavartalanul élvezhesd az illatát! Az Air Wick Pure a kellemetlen szag forrásánál használva pillanatok alatt üdévé teszi a szobát, anélkül, hogy bosszantana az alászálló permet.

ARW_Pure_Cherry Blossom

A légfrissítő már három különböző illatban kapható: Cseresznyevirág, mely kellemes virágillattal tölti meg otthonod, a Tavaszi szellő, ami megidézi a tavaszi reggelek csípős frissességét és a Mediterrán nyár, melynek citrusos illata elhozza a mediterrán tájak üdeségét.