Főoldal Sport Olimpiai magazinműsor indul az M4 Sporton

Olimpiai magazinműsor indul az M4 Sporton

2015. augusztus 3-án új, hetente fél órában jelentkező magazinműsor indul Kovács „Kokó” István olimpiai, világ –és Európa-bajnokökölvívónk vezetésével az M4 Sporton. A Rio de Janeiró-i olimpia felvezetéseként jelentkező Út Rióba című műsor betekintést enged a felkészülési időszak legizgalmasabb eseményeinek kulisszái mögé. A magazin közelebbről is bemutatja a hazánkat 2016-ban, az ötkarikás játékokon képviselő sportolókat, valamint a szórakoztatáson túl, friss és hasznos információkkal kívánja ellátni a hazai sportélet szerelmeseit.

m4_sport

Az Út Rióba című műsor indulása már tulajdonképpen hagyománynak számít, hiszen annak idején a 2008-as pekingi, illetve a 2012-es londoni olimpiai játékokat is hasonló tematikájú felvezető műsor előzte meg. A most induló magazin célja, hogy friss, naprakész információkkal lássa el a hazai sportrajongókat, játékkal csábítsa érdeklődésre a játékos kedvű nézőket, illetve hogy kikapcsolódásként is szolgáljon: betekintést enged a sportolók és a felkészülésüket segítő szakemberek hétköznapjaiba, harcaiba, sikereibe is.

HIRDETÉS

Első adásban megtudjuk, hogy a Magyar Olimpiai Bizottság hogyan segíti sportolóink sikeres rióiolimpiai szereplését, Tobai-Sike Renáta sportpisztolyával ismerkedünk, miközben a világbajnoki bronzérmének megszerzéséről mesél. Kiderül a háromszoros olimpiai bajnok kajakos Kammerer Zoltánnak mit is jelent a versenyméz, és milyen emlékei vannak az olimpiákról, és végül Kővágó Zoltán diszkoszvető konditermi edzésébe pillantunk bele.

A játék kérdései, az utólag is visszanézhető műsorok, valamint a sportolókkal, szakemberekkel és a meghívott vendégekkel kapcsolatos képek és érdekességek a műsor weboldalán érhetőek el: www.utrioba.hu.

HIRDETÉS
Előző cikkKellemes illat otthon kompromisszumok nélkül
Következő cikkRevansnak indult, de összeborulás lett a vége Cinthya Dictator és az Irigy Hónaljmirigyes fiúk találkozásának