Főoldal Bulvár Itthon Revansnak indult, de összeborulás lett a vége Cinthya Dictator és az Irigy...

Revansnak indult, de összeborulás lett a vége Cinthya Dictator és az Irigy Hónaljmirigyes fiúk találkozásának

Cinthyát korábban egy klipjükben figurázták ki a srácok, és a csinos fotós arra volt kíváncsi, hogy élőben is olyan vagányak-e az IHM-esek, mint amilyennek a paródiákban mutatják magukat, ezért üvegezni hívta őket.
Cinthya Pankrator, azaz Cinthya Dictator  az Irigy Hónaljmirigy egyik tavalyi klipjében jutott főszerephez. A fiatal lány gyermekkora óta hatalmas rajongója a csapatnak, és azt mondja, nagyon tetszett neki, ahogy parodizálták.
gyozo_agaveval_probalkozik
„Külön öröm volt, hogy autonóm, különálló személyiségként és alkotóként is feltűntem a videóban, és ezt mindenképp szerettem volna személyesen is megköszönni. Meg persze arra is kíváncsi voltam, hogy mennyire bevállalósak a srácok, ha számukra idegen terepen kell mozogniuk. Ezért arra gondoltam, hogy egy olyan, hozzám közel álló, de igazi kihívást jelentő helyre hívom őket, ami engem is inspirálhat a művészi pályámon” – mesélte a híresség, aki egy üvegfúvó műhelyben fogadta Molnár Imrét és Varga Győzőt. A közel 1000 fokos olvasztott üveg érzékenységével először a klipben Cinthyát alakító Molnár Imrének kellett megbirkóznia, aki nem először került forró helyzetbe.
ihm_a_remekmuvek
„Volt már rajtam hegesztőszemüveg, de ez azért egészen más helyzet! Az üveg megfolyt, és inkább kancsó formájú lett a tequilás pohárnak induló „művem”. Ennek ellenére Cinthyának ajándékoztam, mert nagyon kedves tőle, hogy meghívott és örülünk neki, hogy nem haragszik ránk” – árulta el Imi, aki Varga Győzővel gondoskodott arról, hogy az üvegkészítés közben is jó legyen a hangulat.
„Elképesztő, hogy több mint tízezer féle üveg létezik, és szuper volt kipróbálni, hogyan viselkedik, ha megolvasztjuk. Én egy agavét próbáltam mintázni, de inkább hínárra hasonlított a végeredmény” – mondta nevetve Győző, aki annyira rajong az agavé hazájáért, Mexikóért, hogy tervei szerint hamarosan Észak-Amerikába látogat, hogy személyesen próbálja ki, milyen az igazi, autentikus, tüzes tequila.
Előző cikkOlimpiai magazinműsor indul az M4 Sporton
Következő cikkNicole Kidman tudósnak áll Londonban