Főoldal Szabadidő Televízió Kódolatlan ünnepek a Mozi+ csatornával

Kódolatlan ünnepek a Mozi+ csatornával

Korlátlan moziélménnyel ajándékozza meg nézőit a Mozi+. Az ünnepek alatt két hétig kódolatlanul nézhető a Mozi+ műsora minden MinDig TV néző számára. 2016. december 19. és 2017. január 2. között 750 ezer háztartásban filmpremiereket és régi klasszikusokat egyaránt láthatnak a nézők a TV2 Média Csoport Kft. és az Antenna Hungária megállapodásainak köszönhetően.

A TV2 Média Csoport Kft. és az AH közötti megállapodások alapján december 19. és január 2. között kódolatlanul lesz elérhető a MinDig TV felhasználók számára: a TV2 Csoport népszerű filmcsatornája, a Mozi+.

Akciódús ünnepi kínálattal készül az év utolsó hónapjára a Mozi+. Decemberben képernyőre kerülnek az ikonikusnak számító James Bond filmek, Pierce Brosnan főszereplésével: jön az Aranyszem, A holnap markában, A világ nem elég és a Halj meg máskor. A korlátlan mozizásról Steven Seagal sem hiányozhat, aki sorozatosan veszi fel a harcot a rosszfiúk ellen olyan klasszikusokban, mint a Halálra jelölve, Az igazság mecénása, vagy a Célpont neve: Salazar. A karácsonyt megelőző héten, december 20-án Adam Sandler és Salma Hayek családi kalandjai gondoskodnak a humoros percekről, a Nagyfiúk 2. nyári vakációjában. December 22-én pedig Russel Crowe-val érkezik a bibliai ihletésű Noé.


Szenteste országos premierrel érkezik a Kingsman: A titkos szolgálat, olyan nevek közreműködésével, mint Colin Firth vagy épp Samuel L.Jackson.

A két ünnep között sem lesz hiány akcióban: érkezik a Die Hard – Drágább, mint az életed, amelyben a már régi ismerősnek számító John McClane (Bruce Willis) fia megmentésére Moszkvába indul, ahol nem várt fordulatokkal kell szembenéznie. Sylvester Stallone három felvonáson keresztül teljesít újabb küldetéseket Rambo bőrébe bújva. December 28-án tovább fokozódnak az izgalmak A legsötétebb óra című akciófilmben – Oroszország fővárosában találhatjuk magunkat, ahol egy ismeretlen eredetű katasztrófa sújt le, a kérdés csak az, hogy a gyanútlan turisták hogyan élik túl a megpróbáltatásokat a kihalt metropoliszban. December 29-én Magyarországon először debütál a kábelcsatornák programkínálatában A majmok bolygója: Forradalom, majd december 30-án Tom Cruise is bevetésre indul, rejtélyes titkok nyomában: visszatér a Jack Reacher.

A Mozi+ a B jelű, országos lefedettségű multiplexen fogható a 15. programhelyen, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a Mozi+ csatornát a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.