Főoldal Életmód Otthon Mi kerüljön az asztalra a karácsonyi vacsoránál?

Mi kerüljön az asztalra a karácsonyi vacsoránál?

Bő egy hét múlva itt a karácsony, így már mindenki lázasan készülődik és tervezget, hogy vajon mi legyen az karácsonyi menü és milyen díszítést kapjon az ünnepi asztal.

fotó: pinterest

A karácsonyi menü elkészítése valóban nagy szervezést igényel, hiszen a megszokottnál nagyobb adagot készítünk és az életek összetettebbek, mint egy egyszerű hétköznapi vacsorán. Érdemes tehát praktikus eszközökkel “meggyorsítani” a főzés folyamatát, illetve átláthatóbbá tenni a konyhapultot, hogy minden a kezünk alá dolgozzon. Ilyen lehet egy praktikus robotgép, egy jó edénykészlet vagy épp egy átlátható fűszertartó készlet, ahová a klasszikus karácsonyi fűszerek is bőven elférnek.

TIPP: ha igazán jó minőségű termékeket keresünk, érdemes körülnézni a Lamart háza táján, hiszen számtalan praktikus és gyönyörű dizájnnal rendelkező termékük van elérhető áron. (www.lamart.hu)

A képen látható termékek balról jobbra: Lamart fűszertartó készlet, Lamart evőeszköz készlet, valamint Lamart négyszögletű tányérkészlet

Az ünnepi asztalt elengedhetetlen kelléke lehet ünnepi terítő, melynek az éke egy gyönyörű karácsonyi asztaldísz lehet, melyett több apró dekoráció is körülvehet. Nem feltétlenül muszáj a legdíszítettebb étkészletet elővennünk, hiszen ha van egy jó minőségű kollekciónk, akkor a megfelelő kiegészítőkkel feldobva rögtön ünnepi hangulatot adhatunk neki és nem kell attól félnünk, hogy a féltve őrzött darabjainknak baja esik.

fotó: pinterest

fotó: pinterest

Előző cikkNagy siker a Győri Balett és a Moszkvai Bolsoj Balett közös karácsonyi produkciója
Következő cikkKódolatlan ünnepek a Mozi+ csatornával