Főoldal Életmód Gasztronómia Koffeinmentes kávéélmény a Nespresso-tól

Koffeinmentes kávéélmény a Nespresso-tól

Nem kell többé kompromisszumot kötnünk, ha esténként egy karakteres ízű feketére vágyunk, hiszen a Nespresso megalkotta a tökéletes koffeinmentes kávéőrleményt, a Ristretto Decaffeinato-t. Benne van minden, amit a Ristrettoban szeretünk: intenzíven pörkölt, finom csokoládés aromák, gyümölcsös jegyekkel kiegészítve – csupán a koffein hiányzik.

Nem kell megijedni, a koffeinmentes kávék pontosan ugyanazt az ízprofilt tükrözik, mint koffeintartalmú megfelelőik. A Nespresso kávészakértői gondosan ügyelnek arra, hogy a koffein kivonása közben megóvják a keverékekhez felhasznált zöldkávék gazdag illatjegyeit, megőrizve ezzel a kávészemek eredeti karakterét és aromáinak gazdagságát. Az új Ristretto Decaffeinato tökéletes kávéélményt nyújt mindazoknak, akik szeretnék korlátok közt tartani koffeinbevitelüket, és olyan kávét keresnek, amellyel bármikor átadhatják magukat az erőteljes és gazdag ízek élvezetének.

A Decaffeinato termékcsalád tagjai:

Arpeggio Decaffeinato

Erőteljes pörkölésével és gazdag aromáival az Arpeggio Decaffeinato ugyanazt a határozott karaktert, testességet és kényeztető, kakaós ízvilágot kínálja, mint az eredeti Arpeggio Grand Cru. Az osztott pörkölésnek köszönhetően jól érvényesülnek a keveréket alkotó kávéfajták egyedi sajátosságai: a hosszan tartó pörkölés feltárja a brazil és costa-ricai Arabica kávék intenzív, kakaós jellegét, míg a Dél-Amerikából származó válogatott Arabica rövidebb és enyhébb pörkölése a lágyabb, gyümölcsös ízjegyeket hangsúlyozza ki.

Intenzitás: 9

Volluto Decaffeinato

A kényeztetően édes és lágy Volluto Decaffeinato az eredeti Volluto Grand Cru gazdag aromáival, és teltségével hódít. A válogatott, tiszta Arabica kávébabokat megosztva pörköljük, hogy a brazil kávé rövidebb ideig tartó pörkölésével előcsalogassuk az édes-kekszes ízjegyeket, amit a hosszabban, ám kevésbé intenzíven pörkölt kolumbiai kávészemek friss, gyümölcsös jellege egészít ki.

Intenzitás: 4

Vivalto Lungo Decaffeinato

A Vivalto Lungo Decaffeinato karaktere ugyanolyan gazdag és összetett, mint az eredeti Vivalto Lungo Grand Cru keveréké: pörkölt, enyhén fás jegyei harmonikusan egyesülnek a gabonás és finoman virágos ízekkel. E tiszta Arabica keverék dél-amerikai és kelet-afrikai kávéinak megosztott pörkölése hatásosan emeli ki az egyes fajták karakterét és aromáik összetettségét: a rövidebb és enyhébb pörkölés révén jól érvényesül az etióp kávé kifinomult, virágos aromavilága és a kolumbiai kávészemek gyümölcsössége, míg az erőteljes és hosszan tartó pörkölés a keverék karakterét és markáns keserűségét hangsúlyozza.

Intenzitás: 4

TIPP: a Ristretto Decaffeinato világszerte megvásárolható a Nespresso Boutique-okban, megrendelhető online a www.nespresso.com webshopon, valamint a Nespresso Club-on keresztül telefonon.