Főoldal Életmód Vásárlás Közös matricagyűjtő programot indított a MOL és a Sencor

Közös matricagyűjtő programot indított a MOL és a Sencor

Színes Sencor konyhai gépeket vásárolhatunk a MOL benzinkutaknál, melyeket akár ajándékként is adhatjuk szeretteinknek karácsonyra. „A kampány összeállításakor törekedtünk arra, hogy a karácsonyi időszakban népszerű termékekre koncentráljunk, így megkönnyítve a családok számára az ünnepi készülődést” – jegyezte meg Rutai Gergely a Sencor marketing menedzsere.

Az akcióban többek között kéziporszívó, vízforraló, konyhai robotgép, hajszárító, gyümölcscentrifuga és ágymelegítő is megvásárolható kedvezményesen. A színes konyhai gépeket kedvelőknek pedig a Sencor pasztellkollekció is rendelkezésre áll a pontgyűjtő kampányban.

„Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján elmondható, hogy a hajszárítót, kézi porszívót, a tálas mixert, a szendvicssütőt és az ágymelegítő takarót vásárolják a legtöbben. Természetesen ez a trend még változhat karácsonyig, hiszen például a gyümölcscentrifuga most bárki számára kedvezményes áron érhető el. Ez ráadásul olyan termék, melyet sokan szívesen látnának a konyhájukban, végül azonban azok magas ára miatt sokszor későbbre halasztják megvásárlását. A kedvezményék igénybevételére jogosító 10 darab matrica ráadásul akár már egy tankolással igénybe vehető” – hívta fel a figyelmet a Sencor marketing menedzsere.

A matricagyűjtés 2016. november 9-től 2017. január 15-ig tart Magyarországon. A tankoláskor kapott matricák ebben az időszakban, vagy az árukészlet erejéig válhatók be. „Az akcióban részt vevő termékek akár matrica nélkül is megvásárolhatók a gyűjtő füzetben megjelölt áron, a MOL magyarországi töltőállomásainál” – jegyezte meg Rutai Gergely. Hozzátette: a promócióval nemcsak Magyarországon, hanem Szlovéniában, Szerbiában, Csehországban, Horvátországban, Romániában és Szlovákiában is találkozhatnak az autósok a MOL-töltőállomásokon.